ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΣΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑΥΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια


 Εκπαίδευση στο Δροσερό και η προεκλογική προσπάθεια του δημάρχου.

ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΣΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑΥΜΑΤΑ

Θα μπει στο προεκλογικό «τρυπάκι» του Μ. Τσέπελη ο κ. Συρίγος;

Όλοι γνωρίζουμε στην Ξάνθη ότι στις προηγούμενες εκλογές, το Δροσερό στάθηκε στο πλευρό του δημάρχου Μ. Τσέπελη και τον «κάθισε» με τις ψήφους του, στον δημαρχιακό θρόνο.

Τρία χρόνια απραξίας δυστυχώς για τον δήμαρχο Μ. Τσέπελη που θα κληθεί να ξαναζητήσει (με όποιον τρόπο) την ψήφο των ΡΟΜΑ του Δροσερού και … εκεί αρχίζουν τα προβλήματα του Δημάρχου.

Τα τελευταία τρία χρόνια που είναι δήμαρχος, έπρεπε να κάνει και κάτι άλλο εκτός από τον προσφιλή τρόπο όλων όσων πολιτικών που ζητούν την ψήφο των Δροσεριτών πέρα του γνωστού «εικοσάρικου» ανά ψήφο που στο εκλογικό χρηματιστήριο η τιμή παίζει άλλοτε 15 και άλλοτε 50 το «κουκί».

Όπως προ είπαμε ο Μ. Τσέπελης έπρεπε να κάνει και κάτι άλλο, πιο χειροπιαστό ποιο δυναμικό πέρα από τα «τετριμμένα» δηλαδή την ανοχή του σε παραβατικές συμπεριφορές, την “τακτοποίηση” σε δουλειές, την εκπαίδευσή τους στον covid από έμπειρους δημοσιογράφους της Ξάνθης έναντι 50 – 100.000 ευρώ ουδείς γνωρίζει.

Το θέματα της δημιουργίας σχολικού συγκροτήματος και τζαμιού στο Δροσερό, είναι «πιασάρικα» και  άρα λογικά ο Μ. Τσέπελης έπρεπε να κάνει και κάτι άλλο για τα «αδέρφια» τους Δροσερίτες.

Η προσπάθεια για την αγορά του γνωστού οικοπέδου, γνωστού εργολάβου της Ξάνθης, αξίας  1 εκατομμυρίου ευρώ, όπως δείχνουν τα πράγματα πέφτει στο κενό μετά τις έντονες επικρίσεις που δέχθηκε.

Η περίεργη ιστορία που έπαιξε στον αέρα για την αγορά και μετατροπή του ακινήτου του Εμφιετζόγλου μέσω του Τουρκικού Προξενείου σε τζαμί  μάλλον, μετά τον θόρυβο που ξέσπασε, σκεπάστηκε με ομίχλη.

ΟΜΩΣ Ο Μ. ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΚΑΤΙ ΕΠΡΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΟΙ ΔΡΟΣΕΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙ.

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι μετά την εχθρική συμπεριφορά της Τουρκίας κατά της Ελλάδος, τις ψευτοεκλογές του ψευτομουφτή, την αποποίηση θέσεων του βουλευτή Μπουρχάν και την εχθρική συμπεριφορά ακραίων μουσουλμανικών στοιχείων, το θέμα του τζαμιού στο Δροσερό με πρωτοβουλία του Προξενείου,  κατακάθισε σαν σκόνη και θα αναδειχθεί με την πρώτη ευκαιρία μόλις καταλαγιάσουν τα πράγματα, εκτός αν θαφτεί κάτω από την πίεση μιας Ελληνοτουρκικής σύρραξης.

  • Η προβιά του πατριώτη;

ΟΜΩΣ Ο Μ. ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΣΕΡΙΤΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΑ «ΤΑΞΙΜΑΤΑ»

Και αφού ο χρόνος των εκλογών πιέζει, έπρεπε να κάνει κάτι. Ντύθηκε που λέτε πατριώτης και πήγε στο γραφείο του πατριώτη Υφυπουργού παιδείας  κ. Συρίγο και του ζήτησε σχολείο για το Δροσερό .

Του ζήτησε το ακίνητο του Εμφιετζόγλου να γίνει αντί για τζαμί, Γυμνάσιο.

Μάλιστα για την ανέγερση δημοτικού σχολείου του ζήτησε την αγορά 6 στρεμμάτων χώρου στην περιοχή του Δροσερού αξίας 900.000 ευρώ (βρε πώς πέφτουν οι τιμές των ακινήτων και των χωραφιών στο Δροσερό που υπάρχει η αίσθηση ότι η δημοτική αρχή αγοράζοντας γη στο Δροσερό είναι σαν το αγοράζει στο Παρίσι. Λεφτά υπάρχουν) και ως εκ θαύματος βρέθηκαν και 6 στρέμματα έκτασης, εντός σχεδίου παρακαλώ για αγορά, και το ακίνητο του Εμφιετζόγλου να αγοραστεί και να γίνει αντί τζαμί, Γυμνάσιο και επί πλέον ζήτησε ο δήμαρχος από την   (ΕΤΑΔ), καθώς έχει προηγηθεί αλληλογραφία λέει στην ανακοίνωσή του,  την παραχώρηση 6 στρεμμάτων, εντός του οικισμού για τη δημιουργία παιδικής χαράς, αλλά και ενός χώρου άθλησης

ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑΥΜΑΤΑ

Δεν γνωρίζουμε αν ο κ. Συρίγος μπει στο προεκλογικό τρυπάκι του Μ. Τσέπελη γιατί Ξαφνικά ο δεύτερος συνειδητοποίησε ότι δεν φτάνει το 20ρικο για να εκλεγεί και πρέπει να κάνει και κάτι παραπάνω.




























Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου