Ρωσία – Μεντβέντεφ: «Θα χρησιμοποιήσουμε πυρηνικά αν χρειαστεί για το Ντονμπάς»

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Επανέρχεται με τις απειλές για τα πυρηνικά όπλα το Κρεμλίνο. Με μήνυμα του μέσω Telegram o Ντμίτρι Μεντβέντεφ,  αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, ανέφερε πως τα πυρηνικά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθούν, αν χρειαστεί, για την προστασία των κατακτημένων ουκρανικών εδαφών.

Παράλληλα ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας έφτασε στο σημείο να να απειλέι με επιθέσεις και σε Ευρώπη-ΗΠΑ με υπερηχητικά όπλα. «Το Hypersonic είναι εγγυημένο ότι μπορεί να φτάσει στόχους στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες πολύ πιο γρήγορα», δήλωσε.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Θα διεξαχθούν δημοψηφίσματα και οι δημοκρατίες του Ντονμπάς και άλλα εδάφη θα γίνουν δεκτά στη Ρωσία. Η προστασία όλων των εδαφών που έχουν ενταχθεί θα ενισχυθεί σημαντικά από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.

Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι όχι μόνο οι δυνατότητες επιστράτευσεις, αλλά και οποιαδήποτε ρωσικά όπλα, συμπεριλαμβανομένων στρατηγικών πυρηνικών όπλων, θα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τέτοια προστασία.

Επομένως, διάφοροι συνταξιούχοι ηλίθιοι με ρίγες στρατηγών δεν χρειάζεται να μας τρομάζουν μιλώντας για χτύπημα του ΝΑΤΟ στην Κριμαία. Το Hypersonic είναι εγγυημένο ότι μπορεί να φτάσει στόχους στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες πολύ πιο γρήγορα.

Αλλά το δυτικό κατεστημένο, γενικά, όλοι οι πολίτες των χωρών του ΝΑΤΟ πρέπει να καταλάβουν ότι η Ρωσία έχει επιλέξει τον δικό της δρόμο. Δεν υπάρχει τρόπος επιστροφής».

Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου