Ξεκίνησαν οι γιορτές και τα πανηγύρια και φυσικά δεν είδα κανέναν να διαμαρτύρεται για την ηχορύπανση που προκαλείται από συγκεκριμένους συλλόγους, αυτές τις ημέρες

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Καταλαβαίνω πως κάποιοι βλέπουν τον θεσμό των γιορτών σαν κάτι μοναδικό. Αντιλαμβάνομαι πως έπρεπε να γίνει και καλώς γίνεται μετά από τα χρόνια απραξίας εξαιτίας Κορονοϊού. Σίγουρα θα υπάρξουν και κάποιες στιγμές που θα προκαλέσουν το κοινό αίσθημα όμως είναι λίγες, όπως κάθε φορά κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Η Ξάνθη όμως, όπως και να το κάνουμε, καλύτερη δεν γίνεται. Παρακολουθώ, συμπάσχω και ταυτόχρονα διαμαρτύρομαι και εγώ για την ηχορύπανση που ζήσαμε και ζούμε τα βραδιά από τον γνωστό οικισμό, όμως τώρα που ξεκίνησαν οι γιορτές και τα πανηγύρια, δεν είδα να διαμαρτύρεται κανένας για την ηχορύπανση που δημιουργούν κάποιοι συγκεκριμένοι σύλλογοι.

Βέβαια θα μου πείτε πως ότι και να γίνεται μέχρι τις μια και κάτι τελειώνει και δεν κρατάει μέχρι το ξημέρωμα, όμως σίγουρα η απάντηση σε αυτό είναι πως λίγο έγκυος και πολύ δεν υπάρχει.

Η ηχορύπανση είναι ηχορύπανση και όλοι μας πρέπει να την τηρούμε. Όσο βέβαια για κάποια βελτίωση στον θεσμό ή στην πόλη, μάλλον θα σας δυσαρεστήσω αφού για ακόμα μια χρονιά βλέπουμε μια από τα ίδια. Σουβλάκια, γλέντι, ποτό και σουρωμένη νεολαία στις 6 το πρωί σε κεντρικούς δρόμους της πόλης μας. 

  • Κατά τα άλλα πολιτισμός βρε αδερφέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου