Δεν είναι κάπως ντροπή, το να ξεκινά η νέα σχολική χρονιά και οι διαγραμμίσεις των διαβάσεων έξω από τα σχολεία να είναι ανύπαρκτες

Δεν υπάρχουν σχόλια


Τελικά για να καταλάβουμε κάτι, θα πρέπει να πάρουμε απαντήσεις άμεσα στα ερωτήματά μας. Ο Δήμος Ξάνθης, είναι ένα χρηματοκιβώτιο με χρονοκαθυστέρηση και θα πρέπει οι Ξανθιώτες να περιμένουν τόσο καιρό για να δουν κάτι να γίνεται στην πόλη!!!

Μήπως κάποιοι έχουν αποφασίσει να ζουν εκτός τόπου, χρόνου και πραγματικότητας και δεν ενδιαφέρονται για τα απλά αλλά ουσιαστικά πράγματα στην Πόλη!!!

Δεν είναι ντροπή, το να ξεκινά η νέα σχολική χρονιά και οι διαγραμμίσεις των διαβάσεων έξω από τις σχολικές μονάδες να είναι ανύπαρκτες;;; Δεν είναι ντροπή να πηγαίνουμε κάθε μέρα τα παιδιά μας στα σχολεία και να μαλώνουμε με τους οδηγούς των αυτοκινήτων, οι οποίοι είτε γιατί είναι ανεγκέφαλοι, είτε γιατί έχουν σκοτούρες, είτε γιατί δεν είδαν τις διαβάσεις οι οποίες δεν διακρίνονται, συνεχίζουν ανενόχλητοι την πορεία τους χωρίς να κόβουν ταχύτητα και να μη σταματούν!!!

Αν και σε αυτά τα απλά αλλά σημαντικά πράγματα της καθημερινότητας δεν μπορεί ο Δήμος να λειτουργήσει, τότε για ποιο λόγο οι Ξανθιώτες είναι υποχρεωμένοι να ανέχονται αυτήν την κατάσταση!!!

Και ειλικρινά είναι να απορεί κανείς, για το πώς πήγαν όλοι αυτοί οι Δημοτικοί Άρχοντες να παρακολουθήσουν τον Αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, σε σχολικές μονάδες οι οποίες στερούνται διαγραμμίσεων στις διαβάσεις τους…  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου