Τα ξέρει ο Κυριάκος κ.ΠΕΤΣΑ; Ότι ο ελέγχων Σάββας ήταν... φιλοξενούμενος και τα «έπινε» με τον ... «ελεγχόμενο» Τσέπελη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα δημιουργεί για τους θεσμούς και την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ της δημόσιας ζωής ο ελέγχων τους Αυτοδιοικητικούς Συντονιστής Μακεδονίας και Θράκης να φιλοξενείται στη Ξάνθη και να τα πίνει με τον Τσέπελη!

-ΠΟΙΟΙ «ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ» ΤΟΝ ΤΣΕΠΕΛΗ ΤΕΛΙΚΑ;

Εμείς δεν πιστεύουμε ότι ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών θα «ευλογούσε» τέτοιες δημόσιες εμφανίσεις του εμφανιζόμενου ως... «εκλεκτού» του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Μακεδονίας και Θράκης! Να όμως που συμβαίνουν!


Έφυγε" ο Γρηγόρης Δημητριάδης και κάποιοι δυστυχώς κύριε Πρωθυπουργέ, έχασαν κάθε μέτρα!

ΣΕ αντίθεση με αυτά που υποστηρίζουν όλοι οι άλλοι, εμείς που δεν μάθαμε στη ζωή μας να χαριζόμαστε σε κανέναν και κυνηγηθήκαμε όσο κανείς άλλος από το Σύστημα ΣΥΡΙΖΑ...!

Θα τολμήσουμε γνωρίζοντας τα πράγματα από πρώτο χέρι, να γράψουμε ένα πράγμα...!

Η απομάκρυνση του Γρηγόρη Δημητριάδη από το γραφείο του Πρωθυπουργού, ενός Ανθρώπου που δούλευε 24 ώρες το 24ωρο και δεν «χαρίζονταν» ούτε στους σημερινούς Υπουργούς όταν λειτουργούσαν με τρόπο που ζημίωνε τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση, αποτελεί πλήγμα δυστυχώς και για την αλαζονεία ορισμένων που όσο ήταν στου Μαξίμου ήταν αναγκασμένοι να λειτουργούν με συγκεκριμένους κανόνες και να μην προκαλούν...

Σε μια εποχή που η πολιτική ΑΛΗΤΕΙΑ βάλει κατά του πρώην διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, επειδή προφανώς ενοχλούσε η καθαρή λειτουργία του, δυστυχώς κάποιοι φαίνεται ότι αποθαρρύνθηκαν και δυστυχώς ΖΗΜΙΩΝΟΥΝ και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό...


Παράδειγμα ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Μακεδονίας και Θράκης Ιωάννης Σάββας, «παιδί του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην ΠΑΣΟΚ...», που εμφανίζεται με το «μανδύα» του εκλεκτού του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα και προκάλεσε όχι μόνο την κοινωνία αλλά και τους ίδιους τους θεσμούς...!

-Εμφανιζόμενος αν και «ελέγχων» -υποτίθεται- τις παρανομίες των Αυτοδιοικητικών ως... επίσης προσκεκλημένος και φιλοξενούμενος του μονίμως «ελεγχόμενου» για καραμπινάτες παρανομίες Δήμαρχου Τσέπελη να συντρώει και να... πίνει μαζί του, αρχικά μπύρες στα σοκάκια της Π. Πόλης και μετά. Στο στέκι των Μικρασιατών!!!

Ελέγχων και... ελεγχόμενος μάλιστα τσούγκριζαν τα... ποτήρια τους ενώπιον και του διευθυντή του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου Αντώνη Πασχάλη, που όταν είδε τους φωτογράφους για το παραπάνω γεγονός... έσπευσε να εξαφανιστεί από το τραπέζι!!!

-Αυτά αν ο Γρηγόρης Δημητριάδης ήταν στο γραφείο του Πρωθυπουργού, θα το αποτολμούσε ο Συντονιστής Μακεδονίας και Θράκης Σάββας Ιωάννης; Και μάλιστα με ποιόν; Με τον εκλεκτό του τουρκικού προξενείου και των Ψευτομουφτήδων Δήμαρχο... Iskece;

Εμείς ερωτάμε λοιπόν ευθέως τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα.

-Τα ξέρει αυτά ο Πρωθυπουργός;

Ότι ο ελέγχων Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Ιωάννης Σάββας ήταν ... φιλοξενούμενος και τα... «έπινε» με τον «ελεγχόμενο» (και μονίμως παρανομούντα...) Τσέπελη στις γιορτές Π. Πόλης 2022; Προκαλώντας την κοινή γνώμη και το πολιτικό αίσθημα;

Και τελικά...

Ποιοι «καλύπτουν» τον Τσέπελη και μονίμως παρανομεί και αυθαιρετεί, ισχυριζόμενος ότι έχει... «ισχυρές πλάτες» και δεν τολμάει να τον «αγγίξει» κανείς;

Στον κύριο Πέτσα το ρωτάμε κι όχι φυσικά στον Συντονιστή της ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ Μακεδονίας και Θράκης κύριο Ιωάννη Σάββα!

(σ.σ. Επαναλαμβάνω... Αν ο Γρηγόρης Δημητριάδης ήταν στο γραφείο του Πρωθυπουργού θα το τολμούσαν αυτό; Πέτσας και Σία; Εκθέτοντας και τον Πρωθυπουργό αλλά και την Κυβέρνηση;)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου