Σοκ στην Κρήτη: Βρέθηκε απαγχονισμένος ο 63χρονος Πρόεδρος της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας και Άρχων του Πατριαρχείου!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 ετών άφησε ο πρόεδρος της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος.

Στις Αρχές του Ηρακλείου Κρήτης σήμανε συναγερμός το βράδυ της Τρίτης (20/9), μετά τον εντοπισμό του κρεμασμένου άνδρα μέσα στον χώρο της Σχολής από άλλον καθηγητή.

Όπως αποδείχθηκε και σύμφωνα με την ιστοσελίδα Cretalive, πρόκειται για τον πρόεδρό της, ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έβαλε τέλος στη ζωή του δι' απαγχονισμού.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και πλήρωμα του ΕΚΑΒ. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τα αίτια που οδήγησαν στην τραγική αυτή κατάληξη, ωστόσο φέρεται ο πρόεδρος της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας αντιμετώπιζε προβλήματα.

Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ όχι μόνο στους κόλπους της Εκκλησίας της Κρήτης αλλά και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, με το οποίο είχε στενούς δεσμούς

  • Συγκλονισμένοι είναι τόσο ο αρχιεπίσκοπος Κρήτης όσο και οι μητροπολίτες της περιοχής.

Ο εκλιπών είχε πλούσιο συγγραφικό έργο, σημαντικές περγαμηνές και γνώσεις και ιδιαίτερους δεσμούς με το Φανάρι, για αυτό και είχε ανακηρυχθεί Άρχων του Πατριαρχείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου