Ληστεία «Μαμούθ»: Βασάνισαν 55χρονη στο σπίτι της και άρπαξαν κοσμήματα αξίας €1 εκατ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Ακινητοποίησαν την 55χρονη και την απειλούσαν ότι θα την σκοτώσουν αν δεν τους πει πού είναι τα χρήματα και τα κοσμήματα στο σπίτι της – «Επαγγελματίες» χαρακτηρίζονται από τις Αρχές οι ληστές.

Οι δυο δράστες εισέβαλαν στο σπίτι μιας 55χρονης στην περιοχή της Γλυφάδας στις 02:00 περίπου τα ξημερώματα με ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο καθώς φαίνεται να γνώριζαν ότι η γυναίκα στο σπίτι είχε χρήματα και κοσμήματα.

Αφού άρχισαν να την απειλούν ότι θα της κάνουν κακό και να την χτυπούν, κατάφεραν να εντοπίσουν ένα χρηματοκιβώτιο και αφού το άρπαξαν έκαναν άνω κάτω το σπίτι για να εντοπίσουν όσο περισσότερα πολύτιμα αντικείμενα μπορούσαν.

Ο ένας από τους δράστες απειλούσε συνεχώς τη γυναίκα ότι θα της κάνει κακό και την κρατούσε ακινητοποιημένη στα χέρια και στα πόδια, σφίγγοντάς τα δυνατά με τα χέρια του, και το άλλο μέλος της συμμορίας συνέχιζε να ψάχνει.

Όταν κατάλαβαν ότι δεν υπήρχε κάτι άλλο για να κλέψουν εξαφανίστηκαν και η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν μετρητά 10.000 ευρώ, καθώς επίσης και κοσμήματα που η αξία των οποίων υπολογίζεται πάνω από 1 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου