500.000 ευρώ στο Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης για υποδομές, με παρέμβαση του βουλευτή Ν.Δ. Καβάλας Γ. Πασχαλίδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Αφού ο Κυβερνητικός βουλευτής Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης είναι....άφαντος, ευτυχώς υπάρχει  ο σεμνός και ανθρώπινος βουλευτής Καβάλας και στηρίζει το Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης! 

Εμείς απλά θα πούμε ΜΠΡΑΒΟ στον Ανθρώπινο και Σεμνό βουλευτή Καβάλας Γιάννη Πασχαλίδη ο οποίος με παρέμβασή του όπως μας ενημέρωσε ο πρώην Πρόεδρος Τοπικής Ν.Δ. Δήμου Ορεινού Αλέξανδρος Μουστακίδης ο οποίος και τον ενημέρωσε.

  • Αναλυτικά η επιστολή που μας έστειλε ο Αλέξανδρος Μουστακίδης αναφέρει τα παρακάτω:

«Με δική μου προσωπική πρωτοβουλία και με πίεση προς τον Υπουργό Υγείας έχω να ανακοινώσω επίσημα πλέον ότι θα δοθούν 450.000 ευρώ για ενεργειακή αναβάθμιση και 500.000 ευρώ για υποδομές, στο Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης Ξάνθης. Οφείλω να πω με εντιμότητα ότι στο αποτέλεσμα αυτό που είναι προς όφελος για την Ορεινή Περιοχή είχα άριστη συνεργασία με τον Βουλευτή της Π. Ε Καβάλας τον κ. Γιάννη Πασχαλιδη.

Ευχαριστώ τόσο τον Υπουργό Υγείας τον κ. Πλευρη όσο και τον Βουλευτή της Καβάλας τον κ. Γιάννη Πασχαλιδη γιατί πραξαμε κάτι που ήταν δίκαιο και έντιμο για το Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης Ξάνθης και ήταν σημαντικό για τους Κατοίκους της Ορεινής Περιοχής. Θυμίζω πάντα για όσους θέλουν να έχουν κοντή μνήμη ότι ο Κεχρόκαμπος ανήκει υγειονομικά στο Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης Ξάνθης. Έδωσα το λόγο μου και είπα το Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης Ξάνθης θα το αναβαθμίσω και προχωράω ακόμα με πιο πολύ δύναμη να το υλοποιήσω γιατί το οφείλω σε όλους τους Κατοίκους της Ορεινής Περιοχής.

Σας ευχαριστώ.

  • Πρώην Πρόεδρος Τοπικής Νέας Δημοκρατίας
  • Δήμου Ορεινού
  • Αλέξανδρος Μουστακίδης
  • Τηλέφωνο 6983463598

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου