Φρίκη στην Αλεξανδρούπολη: Νέα στοιχεία για τον 35χρονο που πολτοποιήθηκε από ρομποτικό κάδο σκουπιδιών

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Στο «φως» έρχονται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τραγικό θάνατο 35χρονου άντρα στην Αλεξανδρούπολη τον περασμένο Μάιο, όταν πολτοποιήθηκε από ρομποτικό κάδο σκουπιδιών. Η οικογένεια του 35χρονου Δημήτρη αναζητά απαντήσεις και δικαίωση για τον χαμό του.

«Βοηθήστε με, με τραβάει», ούρλιαζε ο άνδρας, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, όταν η αυτόματη πόρτα ρομποτικού κάδου τον εγκλώβισε και τον διαμέλισε. Ο 35χρονος πετούσε τα σκουπίδια όταν κατά λάθος, έβαλε στον κάδο και μία σακούλα με φάρμακα. Μόλις συνειδητοποίησε το λάθος, ο άντρας επέστρεψε στον κάδο, έσκυψε και έβαλε μέσα το μισό του σώμα προκειμένου να πιάσει τη σακούλα. Όμως, ο κάδος άρχισε να λειτουργεί με αποτέλεσμα να τον εγκλωβίσει και, στη συνέχεια, να τον διαμελίσει.

Ανακάλυψε την φθηνότερη ασφάλεια για το αυτοκινητό σου εύκολα και γρήγορα!σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

 «Μπήκε σχεδόν ολόκληρος μέσα στον κάδο και το φωτοκύτταρο δεν μπόρεσε να τον εντοπίσει»: Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης στο ethnos.gr για τον φρικτό θάνατο αστέγου

  • Δεν ήταν ρακοσυλλέκτης ή ζητιάνος

Ο πατέρας του άτυχου 35χρονου ξεκαθάρισε στο Star ότι ο γιος τους δεν ήταν ρακοσυλλέκτης ή ζητιάνος, όπως γράφτηκε όταν έγινε γνωστό το φρικτό περιστατικό, ενώ σημείωσε ότι αναζητά απαντήσεις για τον τραγικό θάνατο του παιδιού του. «Κανείς μας δεν πίστευε ότι θα τον χάσουμε με αυτό τον τρόπο. Δεν υπήρχε ένα κουμπί κινδύνου να το πατήσει και να σταματήσει τη λειτουργία του κάδου. Τον άκουγαν πολλοί περαστικοί να φωνάζει και δεν μπορούσαν να τον βοηθήσουν. Υπήρξαν μάρτυρες που πήγαν στην αστυνομία, αλλά μέχρι να γυρίσουν ο γιος μου είχε τελειώσει», είπε και σημείωσε ότι ζητά απαντήσεις. 

Ο ίδιος θέλει να μάθει ποιος είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του παιδιού του ενώ κάνει λόγο για εγκληματική αμέλεια. «Δε θα το αφήσω έτσι. Ο γιος μου θα δικαιωθεί. Πολλοί τον είπαν άστεγο, τον είπαν ρακοσυλλέκτη, τον είπαν ναρκομανή που μπήκε στον κάδο και τους έβαλε όλους σε περιπέτειες», υπογράμμισε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου