Ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης, εγκαινιάζει σήμερα στις 19.00 το αναπαλαιωμένο παλιό Δημαρχείο Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

*Την εποχή εκείνη ο Τσέπελης ασχολιόταν με την ΔΕΥΑΞ και τις..."μπίζνες" και παρανομίες του στην πρώην Αρχόντισσα (νυν ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΙ) στην είσοδο της Π. Πόλης!!!

Το αναπαλαιωμένο κτίριο του παλιού Δημαρχείου Ξάνθης, έργο που ξεκίνησε αποκλειστικά αυτός -την περίοδο εκείνη ο νυν Δήμαρχος ήταν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ και απασχολούσε μονίμως την τότε αντιπολίτευση Ξυνίδη-Πούλιου κλπ με τα "σκάνδαλά" του στο πρώην Αρχόντισσα και νυν ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΙ, εγκαινιάζει σήμερα στις 7 το βράδυ. ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης.

Μάλιστα φήμες λένε ότι ακόμη και σήμερα οι Υπηρεσίες ασχολούνται με παρανομίες του μαγαζιού του....

Πρόκειται για τον παλιό εκείνο Παραδοσιακό χώρο για τον οποίο δαπανήθηκαν χιλιάδες ευρώ και θα εγκατασταθεί η αντιδημαρχία Τουρισμού με υπεύθυνη διευθύντρια την Σόφη Μπασματζή και τον έμμισθο αντιδήμαρχο Πάνο Αμβροσιάδη που "εμπλέκεται" και στο γνωστό σκάνδαλο με την πρώην υπάλληλο του Δήμου Ξάνθης στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας, όπου ακόμη σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν έχει εγκριθεί ο ισολογισμός του 2019, ενώ αίσθηση προκαλούν ακόμη και σήμερα οι "ανακρίσεις" της Κατερίνας Μανά που αφορούν το έτος 2014 όπου μέχρι 30 Αυγούστου ήταν Δήμαρχος ο Λάκης Στυλιανίδης με αντιδήμαρχο επί των Οικονομικών τον Δημήτρη Μπένη.

Ήδη έχει γίνει η παράδοσή του κτιρίου από τον εργολάβο στον Δήμο Ξάνθης.

Στο συγκεκριμένο αναπαλαιωμένο κτίριο θα φιλοξενηθούν υπηρεσίες τουριστικού ενδιαφέροντος του Δήμου, ενώ θα λειτουργήσει και ως χώρος πολλαπλών χρήσεων.
Το έργο πάντως έχει καθυστερήσει πολλά χρόνια καθώς λόγω της παλιάς Πόλης, είχε καθυστερήσει η άδεια στο ΚΑΣ.

Φυσικά ο Δήμαρχος Τσέπελης θα επιχειρήσει να "καπηλευθεί" το συγκεκριμένο έργο ενώ σε αυτό δεν έχει καμιά συμμετοχή. Άλλωστε την περίοδο εκείνη ασχολιόταν πως θα πάρει ο ίδιος την πρώην Αρχόντισσα στην είσοδο της Π. Πόλης για να την μετατρέψει παρανομώντας ασύστολα, προκειμένου να κάνει το ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου