Περιφερειακό Φεστιβάλ Via Egnatia στην Π.Ε. Ξάνθης:

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί σήμερα η Θεατρική Παιδική Παράσταση – Η μικρή Γοργόνα, λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του «Περιφερειακού Φεστιβάλ Via Egnatia», η Π.Ε. Ξάνθης σας ενημερώνει για τα παρακάτω:

 Όσον αφορά τη Θεατρική Παιδική Παράσταση – Η μικρή Γοργόνα του Κρίστιαν Άντερσεν την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022 και ώρα 09:00 μ.μ. λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης (Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Δήμου Ξάνθης) και όχι στο Υπαίθριο Δημοτικό Αμφιθέατρο όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού θα διατεθεί ως χώρος στάθμευσης ο χώρος του κτιρίου Γκέριν (έναντι του κτιρίου πρώην ΙΚΑ).
  • Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕ ΞΑΝΘΗΣ
  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ

Όσον αφορά τη Συναυλία με τη Νατάσσα Μποφίλιου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Αυγούστου 2022 – Στενά Νέστου – Γαλάνη, λεωφορεία θα ξεκινούν δωρεάν από τις 07:30 μ.μ. από την Πλατεία Ελευθερίας της Ξάνθης και από τις 08:00 μ.μ. από Τοξότες και Γαλάνη με τελικό προορισμό το χώρο της συναυλίας στα Τέμπη του Νέστου. Μετά το πέρας της συναυλίας τα λεωφορεία θα επιστρέφουν στα ίδια σημεία. Για όσους επιθυμούν να κρατήσουν σίγουρη θέση στο λεωφορείο, μπορούν να το κάνουν σκανάροντας το QR code της συνημμένης αφίσας.
  • Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕ ΞΑΝΘΗΣ
  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου