SL1-ΠΑΟΚ: Σκόραρε νωρίς, είχε την κατοχή- Καρδιοχτύπησε στο τέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια


O ΠΑΟΚ ξεκίνησε νικηφόρα στο νέο πρωτάθλημα της Super League για τη σεζόν 2022-23, με γκολ του Ισπανού επιθετικού, Μπράντον Τόμας, στο 7ο μόλις λεπτό. Δείτε ΤΟ ΓΚΟΛ.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε ευκαιρίες για πιο ευρεία νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό στην Τούμπα, είχε κατοχή μπάλας 78% (!), ωστόσο στο φινάλε… καρδιοχτύπησε και ίδρωσε για να κρατήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο αγώνας ξεκίνησε με σημαντική χαμένη ευκαιρία για τους Αγρινιώτες στο 6’. Ο Νίκος Καρέλης, παίρνοντας την μπάλα από λάθος του Μάριου Τσαούση, δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, πιεζόμενος από τον Ίνγκι Ίνγκασον.

Κι αφού δεν ήρθε το 0-1, στο επόμενο λεπτό έγινε το 1-0. Ο συνδυασμός των Λευτέρη Λύρατζη-Κάλεντ Νάρεϊ, έφερε την προβολή του Μπράντον Τόμας και το παρθενικό γκολ του Ισπανού με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Μέχρι το τέλος του α’ ημιχρόνου, ο Γιάννης Ανέστης κράτησε στο ματς τους φιλοξενούμενους, έχοντας «απάντηση» στις προσπάθειες των Κουλιεράκη (19’), Τόμας (31’), Ίνγκασον (43’) και Κούρτιτς (45’).

Το β’ μέρος ξεκίνησε με χαμένη ευκαιρία του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ (στο 47’), ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Κοτάρσκι έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Φεντερίκο Ντουάρτε.

Ο Αουγκούστο αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 71’, ενώ τρία λεπτά μετά, ο Ανέστης απομάκρυνε σε κόρνερ τη σέντρα-σουτ του Λύρατζη. Ο Αουγκούστο σπατάλησε ακόμη μία μοναδική ευκαιρία για τους «ασπρόμαυρους» στο 88’, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν το «πλήρωσε», κρατώντας το 1-0 μέχρι το τέλος.

Κι αυτό, καθώς ο Λεβάν Σενγκέλια στο 89’ απέτυχε να νικήσει τον Κοτάρσκι, με τις καρδιές των φίλων του ΠΑΟΚ να… επανέρχονται στις θέσεις τους και τον Γιάννη Αναστασίου να κοιτάζει αποσβολωμένος.

  • Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης (81’ Σάστρε), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Ντάντας (71’ Ράφα Σοάρες), Κούρτιτς, Αουγκούστο, Νάρεϊ (81’ Κωνσταντέλιας), Μπίσεσβαρ (65’ Ελ Καντουρί), Τόμας (71’ Ολιβέιρα)

Στον πάγκο: Ζ. Ζίβκοβιτς, Κάργας, Σβαμπ, Κουαλιάτα.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν (81’ Βαρόνε), Φλόρες, Ντουάρτε (81’ Ξενιτίδης), Ντίας (71’ Σενγκέλια), Χατζηθεοδωρίδης (57’ Νταγκό), Καρέλης (81’ Ζοάο Πέδρο)

Στον πάγκο: Κοντογιάννης, Λιάβας, Μόρσεϊ, Τσιγγάρας.

  • Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθήνας)
  • Βοηθοί: Απτόσογλου, Φωτόπουλος
  • 4ος: Καραντώνης
  • VAR: Τσακαλίδης, Χριστάκογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου