Πώς θα διατηρήσεις τη μπανιέρα σου καθαρή για πολύ καιρό

Δεν υπάρχουν σχόλια


Το να καθαρίσεις τη μπανιέρα σου δεν είναι ότι πιο ευχάριστο γι’ αυτό άλλωστε δεν το κάνεις και πολύ συχνά. Πρέπει λοιπόν όταν το κάνεις να ξέρεις πως θα κρατήσει καιρό.

Ακούγεται απλό, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσεις την μπανιέρα σου καθαρή είναι να ξεκινήσεις με μία πραγματικά καθαρή μπανιέρα. Για να το καταφέρεις θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα δυνατό καθαριστικό, κάποιο προϊόν ειδικό για τα άλατα και φυσικά τα χέρια σου -μην ξεχάσεις να φορέσεις τα γάντια σου. Χρησιμοποίησε πολύ ζεστό νερό για να την ξεπλύνεις. Με αυτόν τον τρόπο θα διώξεις όλη τη βρωμιά. Όταν τελειώσεις φρόντισε να σκουπίσεις την μπανιέρα σου με ένα καθαρό ύφασμα με μικροΐνες.

Αντιμετώπισε τα δύσκολα σημεία.. Η μπανιέρα σου μπορεί να απαιτεί περισσότερη καθαριότητα και προσοχή αν έχει επιφάνειες με διαφορετικές υφές. Γωνίες, βάσεις που χρησιμοποιείς για να μην γλιστράς και οτιδήποτε με βεντούζες θα κάνει το καθάρισμα λίγο πιο δύσκολο. Για να διώξεις τη βρωμιά χρησιμοποίησε ένα καθαριστικό για λίπη και αν είναι εύκολο απομάκρυνε ό, τι αφαιρείται από την μπανιέρα σου για να το πλύνεις ξεχωριστά

Για να παραμείνει η μπανιέρα σου καθαρή δώσε βάση στα προϊόντα που χρησιμοποιείς εκεί Όταν καθαρίζεις την μπανιέρα σου, μην ξεχνάς να καθαρίζεις και όλα τα πράγματα που μπορεί να έχεις στην επιφάνειά της. Κάθε φορά που κάνεις μπάνιο βεβαιώσου ότι έχεις ξεπλύνει καλά τα μπουκάλια από το σαμπουάν, το αφρόλουτρο ή όποιο άλλο προϊόν χρησιμοποιήσεις. Και στο τέλος σκούπισε από τα νερά την μπανιέρα σου με ένα καθαρό πανί.

Φρόντισε να έχεις κοντά σου όσα χρειάζεσαι Το να έχεις στο μπάνιο σου ένα σφουγγάρι, ένα δυνατό καθαριστικό, ένα καθαρό πανί με μικροΐνες θα κάνει πιο εύκολη τη διαδικασία, ώστε να «φρεσκάρεις» την μπανιέρα σου πιο συχνά. Φρόντισε να τα αποθηκεύεις στο ντουλάπι του μπάνιου σου για να γίνει το καθάρισμα πιο εύκολο και προσβάσιμο, όποια στιγμή θες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου