Γιατί το υπηρεσιακό «τζιπ» που ο πλουτίσας Δήμαρχος Τσέπελης «μετέτρεψε» σε ιδιωτικό, αυτή τη φορά θα τον "τελειώσει!;"

Δεν υπάρχουν σχόλια


Ο Δήμαρχος…Iskece Μανώλης Τσέπελης –τώρα πλέον έτσι πρέπει να τον «αποκαλούμε», μετά με την τελευταία του απολογητική απάντηση του «νομικού» του- πιστεύει ότι έχει το απυρόβλητο ότι κι αν κάνει, ότι έχει την κάλυψη του Πέτσα, της Κυβέρνησης, του Μέτιου κλπ και για το λόγο αυτό όχι μόνο αδίστακτα συνεχίζει και παρανομεί αλλά και προκαλεί κι από πάνω, νομίζοντας ότι το θράσος του και αυτή τη φορά θα τον «διασώσει»!!!

Λάθος! Διότι τον τελευταίο καιρό πανικοβάλλεται πολύ εύκολα κι αυτό μου απόδειξε και το βραδάκι της Τρίτης (19.30) την ώρα που με είδε να τον κορνάρω γιατί είχε σταματήσει με αλάρμ και σε επικίνδυνη θέση επάνω ακριβώς στη γωνία στο τζοκεράδικο του Τάσου Θεοδωρίδη επί της γωνίας Βενιζέλου-Μιλτιάδου Γεωργίου και κυριολεκτικά έχασε τα αυγά και τα….φανάρια!

*Πανικοβλήθηκε μάλιστα τόσο πολύ ώστε ξέχασε και τα…αλάρμ την ώρα που «βολίδα» με προσπέρασε στα φανάρια της Βενιζέλου για να φύγει προς την Ανδριανουπόλεως προς τη Χρύσα…

Προφανώς για να μην νομίσω ότι εκεί περίμενε την γεν. γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά –όπως συνηθίζει!- προκειμένου να βγει από το λογιστικό της γραφείο, λίγα μέτρα πιο πάνω…!  Προφανώς, γιατί εγώ που να σκεφτώ τόσο πονηρά όταν δεν διαθέτω μάλιστα και τη νοημοσύνη της Φένιας Τσαγκάλα των 92 ψήφων!

*Τουτέστιν μπορεί ο Δήμαρχος Iskece να εμφανίζεται «άτρωτος», δυνατός και ότι γράφει τους…. πάντες (και τους Νόμους), στα νέα του … μυτερά υποδήματα! (σ.σ. Το λέει άλλωστε…)

  • Δεν είναι όμως έτσι!!!
  • -Καθότι ο βήχας και ο…πανικός δεν κρύβονται!!!!
  • Καθότι όσο πιο πολλά έχει να κρύψει κανείς, τόσο και πιο πολύ φοβάται και ΤΡΕΜΕΙ το…μέλλον και αυτό που έρχεται!!! Τουλάχιστον η ιστορία, αυτό διδάσκει!

*Δεν είναι λοιπόν ούτε προειδοποίηση, ούτε καν μια εκτίμηση…

Να είναι ωστόσο  σίγουρο το «δίδυμο» του Δήμου …Iskece Τσέπελης-Φανουράκης!!!

Ότι θα λογοδοτήσει και στη Δικαιοσύνη αλλά και στην Αρχή Διαφάνειας και Προστασίας Δημοσίου Χρήματος,  όχι μόνο για τις ανεξέλεγκτες  απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ, άνω των 3 εκατ. στο Δήμο Ξάνθης ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ, αλλά και στην αντισυνταγματική προσπάθεια ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΗΣ των τοπικών ΜΜΕ προκειμένου να δημιουργήσουν «ομερτά» για την οικονομική διαχείρισή τους  και την προστασία των προσωπικών τους συμφερόντων!!

Κι όταν λέμε Δήμος, εννοούμαι παράλληλα και το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης με Πρόεδρο τον Ηλία Ασκαρίδη, αλλά και το Δημοτικό Ραδιόφωνο που έχει Πρόεδρο τώρα πλέον τον μέχρι πρότινος «άνεργο» δημοσιογράφο Χάρη Διαφωνίδη που για μια αντιμισθία…. κυριολεκτικά εξαγοράστηκε! Κι από αντίπαλός τους, έγινε...."εγκάθετός" τους! Δυστυχώς…

Φτάνοντας στο σημείο μαζί με τον Τηλέμαχο Αρναούτογλου να μην κάνουν μετάδοση συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, μη θίξει η αντιπολίτευση το θέμα με την «σύλληψη» του…..Προέδρου της Τοπικής Δημοτικής Οργάνωσης Ξάνθης και στενού συγγενή του Δημάρχου Τσέπελη!

*Και για να  το τελειώνουμε το θέμα.

Αυτή η ιστορία με το υπηρεσιακό τζιπ του Δήμου Ξάνθης που ο πλουτίσας Δήμαρχος Τσέπελης από 1/9/2019 μετέτρεψε σε ….ΙΧ και παρκάρει μάλιστα και στο πάρκινγκ του σπιτιού του σε καθημερινή βάση για να μας δείξει ότι….!

Ότι δεν τολμάει να τον ΕΛΕΓΞΕΙ κανείς, θα πρέπει να τελειώσει και να τον...."τελειώσει" ! Και να λογοδοτήσει ο συγκεκριμένος άνθρωπος απέναντι στην Δικαιοσύνη και για την 

-ΤΡΟΜΕΡΑ μεγάλη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ζημιά που προκάλεσε στο Δήμο Ξάνθης και στους δημότες!! Mόνο που σε όλα υπάρχει κι ένα τέλος. Κι αυτό ισχύει και για την συγκεκριμένη σκανδαλώδη περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου