Το Κολυμβητήριο δεν είναι και δεν θα έπρεπε ποτέ να γίνει πεδίο αντιπαραθέσεων, ξεκατινιάσματος

Δεν υπάρχουν σχόλια


Σαφέστατα και θα πρέπει να υπάρχει μια λογική συνδρομή όσων το χρησιμοποιούν, όμως επίσης σαφέστατα θα πρέπει αυτό να γίνεται με γνώμονα την κοινωνική πολιτική, αλλά και τη βιωσιμότητα.

Αρκετοί είναι οι συμπολίτες μας, που διαμαρτυρήθηκαν διαδικτυακά, για τις τιμές που ο Δήμος αποφάσισε να χρεώνει σε όλους όσους κάνουν χρήση του Κολυμβητήριου και δεν αναφέρομαι στους συλλόγους.

  • Το θέμα πήρε διαστάσεις και ο κόσμος έγραφε αρκετές αράδες διαμαρτυρόμενος.

Δικαίωμα των Δημοτών να θεωρούν πως τα 25 ευρώ είναι πολλά ως μηνιαία συνδρομή και φυσικά έχουν το μεγαλύτερο δίκιο με το μέρος τους, αφού ο Δήμος Ξάνθης και η Δημοτική Αρχή δεν φρόντισε να χειριστεί σωστά εξ αρχής το θέμα επικοινωνιακά.

Σίγουρα το Κολυμβητήριο ανήκει στους Ξανθιώτες και από τα Δημοτικά τέλη που πληρώνουν όλα αυτά τα χρόνια, όπως και το άδικο χαράτσι της συντήρησης υδρομέτρου σε κάθε λογαριασμό, άσχετα αν οι μετρητές δεν χαλάνε, επιζητούν να καλυφθούν τα έξοδα για τη συντήρηση και λειτουργία του Κολυμβητηρίου και αν όχι όλα, να μειωθεί κατά πολύ το ποσό που αποφασίστηκε να τεθεί ως μηνιαίο αντίτιμο.

Από την άλλη, μέσα στην ενεργειακή κρίση που βιώνουμε όλοι, ο Δήμος σίγουρα δεν μπορεί να καλύψει όλα τα έξοδα λειτουργίας του Κολυμβητηρίου, αν και εδώ υπάρχουν ενστάσεις.

Σε κάθε περίπτωση όμως, είναι αδιανόητο να μην εισακούγονται οι Δημότες και να μην λαμβάνονται σοβαρά υπόψη οι ενστάσεις τους.

Όσον αφορά το θέμα των αντιπαραθέσεων, θεωρώ πως μετά από τόσα χρόνια στέρησης, το κολυμβητήριο δεν είναι πεδίο αντιπαραθέσεων και ξεκατινιάσματος και θα πρέπει το θέμα να αντιμετωπίζεται με διαφορετικό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου