Ο έρωτας τονώνει τη θηλυκότητα… Οκτώ βασικοί λόγοι που προτρέπουν την ερωτική πράξη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αν έχετε περιορίσει το sεx σε κάποιες φορές την εβδομάδα ή ακόμη χειρότερα σε μια φορά, τότε μάλλον πρέπει να αναθεωρήσετε. Και μπορεί να ακούγεται εξαντλητικό με τις υποχρεώσεις να τρέχουν, όμως οι παρακάτω οκτώ λόγοι θα σας κάνουν να το εντάξετε στο καθημερινό πρόγραμμά σας.

  • Ο ικανοποιημένος σύζυγος είναι ένας καλός σύζυγος

  Από τη μέρα που τα μέλη της οικογένειας παύουν να είναι δύο (δηλαδή το ζευγάρι) και αρχίζουν να προστίθενται και παιδιά, οι ισορροπίες ανατρέπονται. Το ίδιο και η σχέση του ζευγαριού. Καθένας τους μπορεί να αρχίσει να νιώθει ότι έχει μπει στην άκρη, μιας και όλο το ενδιαφέρον έχει στραφεί στο παιδί ή να σκέφτεται ότι δεν είναι πια ελκυστικός. Και εδώ έρχεται το sεx που σβήνει κάθε αμφιβολία και αναζωπυρώνει τη σχέση. Σκεφτείτε τι μπορεί να κάνει ένας ευτυχισμένος άντρας για την γυναίκα του!

  • Τονώνει τη θηλυκότητα

  Για να είσαι ελκυστική στο άλλο σου μισό, πρέπει να είσαι και ποθητή. Και σίγουρα μια γυναίκα δεν είναι τόσο σέξι, αν φοράει φαρδιά ρούχα, φόρμες και όλα αυτά που μέχρι τότε φορούσε η… μαμά της. Αν ψάξει καλά μέσα στην ντουλάπα της, όλο και κάτι… παιχνιδιάρικο και σέξι θα βρει και σίγουρα όσα θα ακολουθήσουν θα «ξεθάψουν» την σεξουαλικότητα και την θηλυκότητά της.

  • Το sεx λύνει προβλήματα – πιο εύκολα!

  Το sεx και τα προβλήματα είναι αντιστρόφως ανάλογα. Τι σημαίνει αυτό; Όσο πιο συχνά έχει σεξουαλική επαφή ένα ζευγάρι, τόσο πιο λίγα προβλήματα έχει ή τόσο πιο εύκολα μπορεί να τα αντιμετωπίσει. Πάντα η δυάδα είναι πιο «δυνατή» από την μονάδα.

  • Το χαμόγελο της ευτυχίας

  Υπάρχει άνθρωπος που έκανε sεx και δεν «καρφώθηκε» από το χαμόγελό του; Δύσκολα να βρεθεί κάποιος… Και ως γνωστόν, τα χαμόγελα είναι φάρμακα για την ψυχή και για τη σχέση.

  • Τέρμα το άγχος

  Ό,τι και αν έχει κανείς στο μυαλό του, ό,τι και αν τον «βασανίζει», την ώρα του sεx το μυαλό «καθαρίζει»: δεν υπάρχει άγχος, δεν υπάρχουν δύσκολες σκέψεις. Είναι με λίγα λόγια ένα διάλειμμα από την (δύσκολη) καθημερινότητα.

Ενώ τα χρόνια περνάνε και οι «αποκλειστικά για δύο» δραστηριότητες λιγοστεύουν, το sεx είναι αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να χαθεί ποτέ. Μεταξύ άλλων, θυμίζει στο ζευγάρι ότι είναι «ένα».

  • Είναι αντιγριπικό

  Πώς γίνεται αυτό; Η σεξουαλική επαφή αυξάνει τα αντισώματα στον οργανισμό. Όσο πιο πολύ πέφτεις στο κρεβάτι για sεx, τόσο πιο δύσκολα θα πέσεις από γρίπη!

  • Βοηθάει στον ύπνο

  Η χαλάρωση και η ηρεμία που ακολουθεί μετά από το sεx είναι σίγουρο το απόλυτο αντίδοτο στην αϋπνία και στον ανήσυχο ύπνο. Τέρμα οι βαλεριάνες, το sεx είναι το καλύτερο «ηρεμιστικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου