ΑΣΕΠ: Τον Οκτώβριο ο γραπτός διαγωνισμός της ΑΑΔΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια


Το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου αναμένεται να διεξαχθεί τελικά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Proson.gr, ο πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός 1Γ/2022 του ΑΣΕΠ για 822 μόνιμες θέσεις στην ΑΑΔΕ.
Αρχικά ο προγραμματισμός της Αρχής ήταν να διεξάγει τον διαγωνισμό στις αρχές του Οκτωβρίου, ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Proson.gr, ο διαγωνισμός τελικά μετατέθηκε για το τελευταίο δεκαήμερο του ίδιου μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εξετάσεις των υποψηφίων αναμένεται να πραγματοποιηθούν κατά τις ημέρες Σάββατο και Κυριακή, το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 1Γ/2022 του ΑΣΕΠ, που δημοσιεύθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2022, αφορά την πλήρωση 822 θέσεων, με γραπτό διαγωνισμό στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

  • Στην «τελική ευθεία» ο διαγωνισμός

Αφού λοιπόν τον Ιούνιο βγήκε και ο τελικός πίνακας αποκλειομένων, τώρα το ΑΣΕΠ είναι στην τελική ευθεία για να ολοκληρώσει την κατανομή των υποψηφίων στα εξεταστικά κέντρα που θα λειτουργήσουν σε όλη την επικράτεια.

Μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αυτές το ΑΣΕΠ θα ανακοινώσει τις ακριβείς ημερομηνίες καθώς και τα εξεταστικά κέντρα στα οποία θα πρέπει να προσέλθουν οι υποψήφιοι για να εξεταστούν, αναλόγως με τον τόπο κατοικίας που έχουν δηλώσει στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

  • Πώς θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός

Η εξέταση των μαθημάτων θα γίνει γραπτώς με τη μέθοδο των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών και οι απαντήσεις θα δοθούν σε ειδικά Απαντητικά Φύλλα.

Οι υποψήφιοι θα κληθούν να εξεταστούν σε τρία μαθήματα ή τέσσερα μαθήματα αναλόγως της ειδικότητας για την οποία διαγωνίζονται.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά την ΥΛΗ των μαθημάτων που εξετάζονται

Το μάθημα Λεκτικές Δεξιότητες – Κατανόηση Κειμένων είναι κοινό για όλους τους υποψηφίους, ενώ τα υπόλοιπα μαζί με τους συντελεστές βαρύτητας που έχουν κατά την εξέταση είναι τα εξής:

Πηγή:Proson.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου