Να μπει μια τάξη στην Ξάνθη με τα τραπεζοκαθίσματα, γιατί φθάσαμε σε σημείο που σε πεζόδρομους, δρόμους και πλατείες, είναι περισσότερα από τους πολίτες

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Οκ το αντιλαμβανόμαστε πως ο κλάδος της εστίασης περνάει δύσκολα όπως όλοι μας. Οκ το καταλαβαίνουμε πως οι επαγγελματίες γενικότερα θα πρέπει να στηρίζονται από τους θεσμούς. Εδώ στην Ξάνθη όμως η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε λογική.

Μήπως τελικά εκεί στον Δήμο Ξάνθης, να βάλετε και κάποιους φραγμούς στην ασυδοσία εξάπλωσης τραπεζοκαθισμάτων;;;

Πρέπει να μπει μια τάξη σε αυτό το θέμα επιτέλους, γιατί τα τραπεζοκαθίσματα, ξεπέρασαν σε αριθμό τους πολίτες που καθημερινά περπατούν στην πόλη.

Και κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει αυτό το δυο μέτρα και δυο σταθμά από τις αρμόδιες αρχές, γιατί δεν είναι δυνατόν να έχουν μετατραπεί δρόμοι και πεζόδρομοι σε καλοκαιρινά μαγαζιά και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί να κάνουν παρατήρηση σε ένα καφέ που βρίσκετε μεν σε κεντρικό σημείο, όμως έχει ένα μόνο παραπάνω τραπέζι από όσα προβλέπεται.

Επίσης να σταματήσει η παράνομη κατάληψη και εκμετάλλευση παρτεριών του Δήμου που έχουν κατασκευαστεί πρόσφατα πίσω από το Δημαρχείο…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου