Τραγικοί οι πολιτικοί στην Ελλάδα: Πέφτουν στην παγίδα της Τουρκίας για τους λαθρομετανάστες!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Η πολιτική αποσταθεροποίηση της χώρας μας, είναι δεδομένο ότι θα ενταθεί ξεκινώντας απο το θέμα της παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και αρχηγού του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη, όσο και με άλλες αίολες καταγγελίες της αντιπολίτευσης, που πλέον δίνει γη και ύδωρ για την πτώση της παρούσας κυβέρνησης και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

Τελευταίο συμβάν που αποδεικνύει την απόλυτη ανευθυνότητα του πολιτικού μας συστήματος, που “εργαλειοποιεί” κάθε τι που μπορεί να πλήξει την κυβέρνηση, πλην ομως πληττει και τη χώρα η οποία προσπαθεί να ορθοποδήσει μέσα στη δίνη της ενεργειακής κρίσης και της επερχόμενης οικονομικής – πληθωριστικής κρίσης με απρόβλεπτες συνέπειες, είναι αυτό των 38 λαθρομεταναστών σε νησίδα του ποταμού Εβρου.

Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και οι υπόλοιποι ρίχνουν την απόλυτη ευθύνη στην κυβέρνηση για το μοιραίο τέλος του 5χρονου παιδιού, που τελικώς υπέκυψε στα τραύματά του, σε τουρκικό έδαφος.

Ποιος όμως είναι αυτός που έριξε πρώτος τις ευθύνες στην Ελλάδα; Μα η Τουρκία, η οποία επίσης για τους δικούς της γνωστούς λόγους εντείνει τις προσπάθειές της εις βάρος της Δύσης δια της Ελλάδας.

Και οι Έλληνες πολιτικοί, πέσανε στην παγίδα της Τουρκικής προπαγάνδας, κατηγορώντας επι της ουσίας την ίδια τους τη χώρα, και επιβεβαιώνοντας τις όποιες αίολες αντιδράσεις και καταγγελίες της γείτονος.

Δυστυχώς, για άλλη μία φορά, το πολιτικό συμφέρον έρχεται να επισκιάσει το εθνικό. 

Μεγαλύτερη αξία έχει για την αντιπολίτευση η κατάρρευση της σημερινής κυβέρνησης και μαζί της χώρας, παρά να δοθεί απο κοινού η μάχη για την αναχαίτηση της επερχόμενης κρίσης και να στηριχθούν τα ελληνικά νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Μεγαλύτερη αξία έχει η “καρέκλα της εξουσίας”, παρά η σταθερότητα στην Ελλάδα.

Και βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν θα ελέγχεται για λάθη και παρατυπίες. Δεν σημαίνει ότι έχει “άφεση αμαρτιών” για όσα έχει διαπράξει στην πορεία της διακυβέρνησης της χώρας.

Ομως, ποτέ δεν σκοτώνεις τον Στρατηγό εν ώρα μάχης, εκτός αν αυτός είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ!

Και στην περίπτωση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, δεν έχουμε τέτοιες κατηγορίες εις βάρος του Εθνους και του Ελληνικού Λαού.

Η μεγιστοποίηση ασήμαντων μικροπολιτικών θεμάτων, η ανάδειξη και διατήρηση στην επικαιρότητα ζητημάτων που άπτονται την εθνική ασφάλεια και τη λειτουργία υπηρεσιών ιδιαίτερου χαρακτήρα, η σκόπιμη παραποίηση της πραγματικότητας σε θέματα κοινωνικής και ανθρωπιστικής ευαισθησίας που καταλήγουν σε φιάσκο, δεν βοηθούν στη χώρα, παρα μόνο τους εμπνευστές τους, που θέλουν την εξουσία υπο οποιεσδήποτε συνθήκες.

  • Πέραν αυτής, όλα τα υπόλοιπα αποδεικνύουν ότι δεν τους ενδιαφέρουν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου