Σ. Μελισσόπουλος: Κοινωνικό φροντιστήριο, και δημοτικό Ιατρείο. ΣΑΦΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΙΣΩΣ ΣΤΟ … ΜΕΛΛΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Την στήριξη από την δημοτική αρχή ζήτησε στην ουσία ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Σάββας Μελισσόπουλος για την δημιουργία ενός κοινωνικού φροντιστηρίου στην Ξάνθη από την στιγμή που υπάρχουν εκπαιδευτικοί οι οποίοι στον ελεύθερο τους χρόνο θέλουν να στηρίξουν μία παρόμοια προσπάθεια για τα παιδιά των αδύναμων οικονομικά οικογενειών της Ξάνθης υπενθυμίζοντας ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και ότι οι οικογένειες περνούν τον δικό τους Γολγοθά.

  • Μάλιστα ζήτησε να δρομολογηθεί και η ίδρυση ενός δημοτικού ιατρείου.

Σαφώς και δεν διακρίναμε θετική αντίδραση και στα δύο θέματα κοινωνικής στήριξης που έθεσε ο Σ. Μελισσοπουλος και αν υπήρχε αυτή χάθηκε κάπου στις λέξεις. Σαφή δέσμευση δεν καταγράψαμε από την δημοτική αρχή.

Όπως και να έχει το όλο θέμα ο Σ. Μελισσόπουλος θα επιμένει σε αυτήν την κατεύθυνση μέχρι να ευαισθητοποιηθεί η δημοτική αρχή.

Στην συνέχεια ο επικεφαλής της παράταξης «Ξάνθη για Όλους» ξανάφερε την συζήτηση στο θέμα των περίεργων μεταδημοτεύσεων που άνοιξε ο Χ. Δημαρχόπουλος λέγοντας ότι σε δικό του ερώτημα έλαβε γραπτή απάντηση ότι οι μεταδημοτεύσεις ήταν γύρω στις 300.

Πώς έγιναν χίλιες σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών και μάλιστα από συγκεκριμένο όμορο δήμο …

Όπως και ο Μελισσόπουλος έτσι και ο λαός της Ξάνθης περιμένουν μία σοβαρή απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου