Πανάκριβο μου Ελληνικό Καλοκαίρι…

Δεν υπάρχουν σχόλια


Παρατηρώντας σε διαφορά μέρη της Ελλάδας τους Τουρίστες, διαπιστώνει κανείς πως οι Τουρίστες ψωνίζουν κατά κόρον από τα σούπερ μάρκετ…

Οκ, είπαμε η Ελλάδα είναι μοναδική και ίσως ένας επίγειος παράδεισος για διακοπές, όμως τα πράγματα φέτος το καλοκαίρι με την αύξηση των τιμών έχουν ξεφύγει από κάθε άποψη λογικής.

Ντοματοσαλάτα 8,50 ευρώ, ψαρόσουπα από 9 ευρώ και πάνω η μερίδα και όσο για το άφθονο ψαράκι (;) το πληρώνεις όντως καραβίσιο.

Μια βόλτα κοντά στην Ξάνθη, αλλά σε Τουριστικούς προορισμούς, διαπιστώνει κανείς πως το Ελληνικό Καλοκαίρι έχει καταντήσει πανάκριβο, μιας και ορισμένοι κοιτούν να βγάλουν τα σπασμένα ετών μέσα σε μια σεζόν. 

Επίσης διαπίστωση αποτελεί το γεγονός ότι στα Τουριστικά μέρη, βλέπεις τους Τουρίστες να κουβαλούν αρκετές σακούλες από σούπερ μάρκετ στα δωμάτια των ξενοδοχείων και των καταλυμάτων που διαμένουν, κάτι το οποίο παρουσιάζει την πραγματική εικόνα που δεν είναι άλλη, από το γνωστό ότι οι Έλληνες μόνο αφήνουν λεφτά σε ταβέρνες και εστιατόρια ενώ οι ξένοι σπάνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου