Τατσόπουλε, εσύ και οι όμοιοί σου, είστε πολύ μικροί για να πιάνετε στο στόμα σας τον Σεβασμιότατό μας

Δεν υπάρχουν σχόλια


Ο Ξάνθης και Περιθεωρίου Παντελεήμων έχει να επιδείξει έργο και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, εσύ ρε τραχανοπλαγιά Τατσόπουλε τι έχεις να επιδείξεις!!!

Στο στόχαστρο του ασήμαντου μέχρι τη στιγμή που δημόσια μας το έπαιξε «εθνικός επιβήτορας» Τατσόπουλου, βρέθηκε ο Σεβασμιότατος Ξάνθης και Περιθεωρίου Παντελεήμων, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, εξαιτίας του μηνύματος της Κυριακής που εξέδωσε και δημοσιεύθηκε τόσο σε εκκλησιαστικά site όσο και στον Τοπικό Τύπο.

Ο αισχρός Τατσόπουλος, τα έβαλε με τον Μητροπολίτη μας, θεωρώντας πως και αυτό είναι ένας τρόπος να αποκτήσει μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα, τώρα που βρίσκεται στο ναδίρ και έχει να εμφανιστεί σε τηλεοπτικό σταθμό κάτι Μήνες.

Και δεν του έφτανε του ανθρωπίσκου αυτού να διαφοροποιηθεί με απόψεις σοβαρές στο κείμενο του Σεβασμιότατου, (θαρρείς και είχε κάποιον ρόλο που του το επέβαλε αυτό), χρησιμοποίησε και αισχρές εκφράσεις θέλοντας έτσι να μειώσει τον Δεσπότη μας.

Άκου λοιπόν Τατσόπουλε, εσύ και οι όμοιοί σου. Είστε πολύ μικροί για να πιάνετε στο βρομόστομά σας τον Σεβασμιότατο Ξάνθης, έναν άνθρωπο του Θεού που τόσα χρόνια έχει περγαμηνές σε προσφορά και έργο υπέρ του κοινωνικού συνόλου.

Άκου να δεις φαιδρέ Τατσόπουλε, εσύ και οι όμοιοί σου. Καθίστε στα αυγά σας και ασχοληθείτε με τα αίσχη της πολιτικής ζωής της χώρας την οποία και αντιπροσωπεύετε, οδηγώντας μας από το κακό στο χειρότερο και αφήστε τόσο τον Σεβασμιότατο όσο και την εκκλησία μας, έξω από τα βρομοπαιχνίδια σας, γιατί ο κόσμος δεν σας αντέχει και θα πάρετε σύντομα τις απαντήσεις σας τραχανοπλαγιάδες



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου