Κ. ΠΟΤΟΛΙΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Τα σαββατοκύριακα στην Ξάνθη είναι χάλια διότι υπάρχουν πολλά σκουπίδια μέσα στον κάδο αλλά και γύρω από τους κάδους μες στα πάρκα στην πλατεία μες στα χόρτα. Γιατί να μην υπάρχει μία σκουπιδιάρα να περνάει τα μαζεύει τα σκουπίδια. Τη Δευτέρα 8/8/22 υπήρχαν στους δρόμους πολλά σκουπίδια και χόρτα 40 εκκλησιών στην πλατεία στα πάρκα γιατί να υπάρχει αυτό. Κύριος Μανώλης Τσέπελης και ο αντιδήμαρχος λένε μία πόλη με τα χίλια χρώματα (και τα πολλά σκουπίδια).

Αν υπήρχε μία σκουπιδιάρα να περνάει και να μαζέψει τα σκουπίδια θα ήτανε πιο καλό και προτιμότερο διότι η Ξανθή μπορεί να είναι μία όμορφη πόλη αλλά αν μου πάρουν τα σκουπίδια και καλά για το περιβάλλον.

Υπάρχουν σκουπίδια στο δάσος και αυτό όμως δεν φταίει ο δήμαρχος φταίνε οι πολίτες γιατί ο ένας βλέπει ότι έχει σκουπίδια και λέει Α κάτσε να έρθεις για το δικό μου είναι λάθος Μέγα λάθος για αυτό τα δάση πιάνουν φωτιά.

Παρακαλώ με μεγάλη εκτίμηση ο κύριος Μανώλης τσεπέλης να βάλει μία σκουπιδιάρα να μαζεύει τα σκουπίδια το Σαββατοκύριακο αυτή η κατάσταση πρέπει σιγά-σιγά να τελειώσει δεν γίνεται κάθε Σαββατοκύριακο να αντικρίζουμε τόσα σκουπίδια (πλαστικά μπουκάλια, σπασμένα γυαλιά από μπύρες, χόρτα) πιστεύω πως δεν Ξάνθη με χίλια χρώματα είναι μία Ξάνθη με χιλιάδες σκουπίδια.

  • Κωνσταντίνος Ποτόλιας


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου