Ελεύθερες Γυναίκες έλκονται από παντρεμένους: Οι πιο σημαντικοί λόγοι

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Χάκερς έβγαλαν στη φόρα τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών της ιστοσελίδας Ashley Madison, ενός site γνωριμιών για παντρεμένους, “κλείνοντας” έτσι πολλά σπίτια!

Αυτό διότι αποκαλύφτηκαν οι ταυτότητες περίπου 32 εκατομμυρίων χρηστών, οι όποιοι όπως αντιλαμβάνεστε είναι παντρεμένοι. Αυτό που μας προβληματίζει όμως είναι γιατί μια βέρα στο δεξί κάνει έναν άντρα να φαίνεται πιο γοητευτικός, πιο έξυπνος, πιο αστείος και πιο επιθυμητός;

  • Έχουν όλο το πακέτο

  Στατιστικά οι παντρεμένοι άνδρες είναι πιθανότερο να είναι περισσότερο μορφωμένοι, να εργάζονται, να έχουν ένα σταθερό εισόδημα και να είναι υπεύθυνοι. Ο καθένας βέβαια μπορεί να παντρευτεί αλλά οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν πώς οι παντρεμένοι άντρες είναι πιο ώριμοι, πιο κατασταλαγμένοι, πιο σοβαροί, πιο … «ενήλικοι.» Άλλωστε αν μια γυναίκα έχει συνηθίσει να βλέπει έναν άντρα να παίζει play station και να εξακολουθεί να μένει με τους γονείς του, δεν είναι απίθανο να στρέψει την προσοχή της σε έναν παντρεμένο άντρα.

  • Δεν τους παίζουν στα δάχτυλα

  Ένας παντρεμένος άντρας δεν μπορεί να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην ερωμένη του, πράγμα που είναι καλό γιατί τις περισσότερες γυναίκες ελκύουν οι άντρες για τους οποίους δεν είναι εκατό τοις εκατό σίγουρες για τα αισθήματά τους. Επιπλέον συνήθως οι γυναίκες επιλέγουν εκείνον που δεν είναι πραγματικά στη διάθεσή τους, Με άλλα λόγια μια σχέση που δεν είναι εγγυημένη ή τουλάχιστον έχει λιγότερες πιθανότητες να λειτουργήσει, δεν παύει να είναι ελκυστική.

  • Οι παντρεμένοι άντρες ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση των ελεύθερων γυναικών

  Όταν ένας παντρεμένος άντρας φλερτάρει με μια ελεύθερη γυναίκα, της στέλνει μηνύματα στο κινητό, την παίρνει τηλέφωνο ή κοιμάται μαζί της, παίρνει ταυτόχρονα ένα μεγάλο ρίσκο και αυτό αρέσει στις γυναίκες. Αυτό που θα σκεφτούν οι περισσότερες γυναίκες είναι «Έχει πολλά να χάσει και δεν φοβάται να ρισκάρει για να είναι μαζί μου».

  • Δίνουν την αίσθηση της περιπέτειας

Το διακύβευμα της υπόθεσης είναι απίστευτα υψηλό. Θα μπορούσε να καταστρέψει έναν γάμο, ίσως ακόμη και μια οικογένεια, με ένα τηλεφώνημα στη σύζυγό του. Οι γυναίκες όμως επειδή είναι επιρρεπείς στο δράμα, αρέσκονται σε αυτές τις καταστάσεις. Απολαμβάνουν επίσης την αίσθηση του μυστηρίου που έχει η υπόθεση.

  • Έχουν κουραστεί από τις αποτυχημένες σχέσεις (!)

  Αυτό είναι λογικό να προκαλεί εντύπωση αφού πώς είναι δυνατόν να είναι επιτυχημένη μια σχέση με έναν παντρεμένο (;), αλλά στον γυναικείο ψυχισμό όλα είναι πιθανά! Όσο μια γυναίκα μεγαλώνει κουράζεται όλο και περισσότερο από τις αποτυχημένες σχέσεις με συνομηλίκους. Είναι τύπου «μία από τα ίδια» γι’ αυτό και αποφασίζει να πειραματιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου