ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΣΒΕΛΗΣ: Τι γίνεται με τα δυο τραινάκια του Δήμου, που κάηκαν και δεν ...αντικαταστάθηκαν!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Εδώ και 2 χρόνια από την φωτιά και μετά δεν ακούσαμε τίποτε… Kι όμως στις Γιορτές έδιναν το δικό τους «χρώμα» σε όλη την πόλη.



Στις 26 Οκτωβρίου 2021 «κάηκαν» τα δυο τραινάκια του Δήμου Ξάνθης που βρίσκονταν «σταθμευμένα» στον πρώην Καπνικό Σταθμό και νυν χώρο του Δήμου Ξάνθης 

Τα δυο τραινάκια του Δήμου Ξάνθης και τα έκαψαν κατά πάσα πιθανότητα Δροσερίτες και μάλιστα πρωινές ώρες (σ.σ. Δηλαδή ημέρα...), αφού ήταν ΤΕΛΕΙΩΣ αφύλακτα! Προφανώς γιατί δεν βρήκαν κάτι να "κλέψουν", εξοργίστηκαν και....ξέσπασαν στα τραινάκια Ξάνθης και Σταυρούπολης.

Ενώ και η αστυνομία με Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης τον κ. Πασχάλη Γιώρη από τότε μέχρι και σήμερα , ουδέποτε μπόρεσε να εντοπίσει και να συλλάβει τους δράστες!!!

Για τον εμπρησμό των βαγονιών δεν λογοδότησε φυσικά κανείς αντιδήμαρχος ή δημοτικός υπάλληλος και τη ζημιά θα την «πληρώσουν» ως συνήθως οι Ξανθιώτες δημότες, το γεγονός όμως εντόπισε συμπολίτης μας και με ανάρτησή του στο facebook έθιξε το συγκεκριμένο θέμα με καυστικό τρόπο, σχολιάζοντας τα παρακάτω:


«Ioannis Bosvelis·

Στη διάθεση των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης μας είχαμε στις περιόδους των γιορτών το τουριστικό τρενάκι του Δήμου Ξάνθης, ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων, των Θ.Λ.Γ. καθώς και στις Γιορτές Παλιάς Πόλης.

Οι πολίτες είχανε τη δυνατότητα να πραγματοποιούν καθημερινά  μια σύντομη περιήγηση σε σημεία της πόλης, με αφετηρία την Πλατεία Ελευθερίας.

Η διαδρομή ήταν δωρεάν, ο μέγιστος αριθμός επιβατών ήταν τα 36 άτομα, ενώ τα ανήλικα παιδιά κάτω των 14 ετών θα έπρεπε να συνοδεύονται από ενήλικες.

Ένα στολίδι για τα μικρά παιδιά της πόλης μας, ένα διάλειμμα της καθημερινότητας, μια βόλτα της γιαγιάς ή του παππού με το εγγόνι  χάθηκε στις 26/10/21 μετά την φωτιά.

Το κέντρο πολιτισμού του Δήμου μας έκανε καμιά ενέργεια ώστε να τα αντικαταστήσει μετά την φωτιά; Γιατί εδώ και 2 χρόνια από την φωτιά και μετά δεν ακούσαμε τίποτε.

Ουδέν μονιμότερο εκ του προσωρινού με αυτή την Δημοτική Αρχή.

Μπόσβελης Φ. Ιωάννης»

 -Αλήθεια Δήμαρχε Τσέπελη, θα λογοδοτήσει κανείς γι' αυτόν τον εμπρησμό και την μεγάλη ζημία που υπέστη ο Δήμος Ξάνθης;;!




Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου