Ελένη Τοπαλούδη: Στο αρχείο δικογραφία για ομαδικό βιασμό και παράνομη βιντεοσκόπηση – Ξέσπασε η μητέρα της

Δεν υπάρχουν σχόλια


Στο αρχείο τέθηκε τελικά η δικογραφία που αφορούσε καταγγελία που είχε κάνει η Ελένη Τοπαλούδη, όσο ήταν στη ζωή και αφορούσε ομαδικό βιασμό, αλλά και παράνομη βιντεοσκόπηση.

Η μητέρα της δολοφονημένης γυναίκας μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ανέφερε για την υπόθεση, ότι την ημέρα της κηδείας της κόρη της, μια φίλη την πλησίασε και της είπε ότι η Ελένη βιάστηκε από δύο άτομα, με ένα τρίτο να βιντεοσκοπεί.

«Την ημέρα που έγινε η ταφή του παιδιού, εκείνο το βράδυ έμαθα για τον βιασμό του παιδιού, δεν ήξερα τίποτα. Εκείνη η συγκεκριμένη φίλη που μου έδωσε και τα ονόματα των βιαστών που τα είχε βρει η Ελένη», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε πως «τα γνώρισε ένα βράδυ σε νυχτερινό κέντρο της Ρόδου, όπου διασκέδαζε» και πρόσθεσε ότι «την μετέφεραν στο σπίτι της. Πίστευε ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει κατά την διάρκεια ερωτικής συνεύρεσης»

«Πήγε και κατήγγειλε στην αστυνομία, αλλά βρήκε κλειστή πόρτα. Της είπαν να πάει να βρει το βίντεο», πρόσθεσε στη συνέχεια και ζήτησε να ανοίξει ξανά η υπόθεση, ώστε να δικαιωθεί η κόρη της, η οποία βιάστηκε και στη συνέχεια δολοφονήθηκε, ένα χρόνο μετά από την καταγγελία για το παραπάνω περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου