Είναι ντροπή το να μιλάς για την Παλιά Πόλη και να αναφέρεις ότι στολίστηκε, τη στιγμή που στολίδι είναι μόνη της και απλά ήθελε λίγο περισσότερη και σοβαρότερη προσοχή από τους αρμοδίους

Δεν υπάρχουν σχόλια


Γελάνε και οι πέτρες με τα τεχνάσματα που βρίσκουν ορισμένοι για να προβάλουν τους εκλεκτούς τους, άσχετα αν από έργο είναι 0. Και μιλάμε για το απόλυτο 0, αφού δεν κάνουν τίποτε καινούργιο, τίποτε πιο αναβαθμισμένο, τίποτε πιο ποιοτικό από αυτά που έκαναν οι προκάτοχοί τους.

  • Δώστε στον κόσμο να φάει σανό και μην τον ενοχλείτε.

Όπως λέει και ένας φίλος δηλαδή, «είδες κάποιον να κοιμάται; Σκέπασε τον και μη τον ξυπνάς». Μη τον ξυπνάς γιατί θα σε πάρει με τις πέτρες μόλις καταλάβει ότι τον δουλεύεις, ότι του πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή, από το να χρησιμοποιεί κάποιος για την αυτοπροβολή του, όρους π.χ. (στολίστηκε η παλιά πόλη) δηλαδή το στολίδι της Ξάνθης, μονό και μόνο για να καλύψει την ανυπαρξία και την απραξία του.

Είναι ντροπή να μιλάμε για στολισμό ενός στολιδιού, το οποίο δυστυχώς χρόνο με τον χρόνο χάνει την λάμψη του, επειδή πολύ απλά αυτοί που έπρεπε να βγάζουν τον ήλιο από τη Δύση μόνο και μόνο για να προσθέτουν αξία σε αυτό το κόσμημα, δεν κάνουν το παραμικρό και αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων.

Άνθρωποι που δε νιώθουν να αρθρώσουν λέξη όταν τους βάλεις το μικρόφωνο μπροστά και θεωρούν πως ο κόσμος τρώει κουτόχορτο.

Σε μια παλιά πόλη που δυστυχώς κατά τη διάρκεια των Γιορτών Παλιάς Πόλης διαπιστώνεις ότι ο κάθε ένας κάνει ότι του κατέβει, ότι πολλοί κάνουν την ανάγκη τους μέσα στα σοκάκια και έξω από τα σπίτια, παρά το γεγονός ύπαρξης χημικών τουαλετών, σε μια παλιά πόλη που εκτός από κάποιες συναυλίες αναμόχλευσης ίδιων προσώπων και καλλιτεχνών και μετατροπής θεσμού σε σουβλακιάδα, δε βλέπεις κάτι διαφορετικό, κάποιοι μιλούν για στολισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου