«Δεν πειράζει, μην ξυπνάτε τον Μανώλη από το… όνειρό του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.

Προφανώς στην Ξάνθη λειτουργεί η δικαστική εξουσία που βάσει του Συντάγματος εγκαλεί αυτούς που θέτουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία.

Η ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης του πρώην δημάρχου Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλου, δεν παρουσιάζει απλά την ασχήμια της πόλης, την αθλιότητα αλλά και την επικίνδυνη για την δημόσια υγεία αδιαφορία της διοίκησης του δήμου Ξάνθης και πιο συγκεκριμένα του δημάρχου Ξάνθης Μ. Τσέπελη, ο οποίος, αντί να αναλίσκεται στα γλέντια των ψηφόρων του Δροσερού που γίνονται κοντά στον ιερό τόπο των νεκρών της Ξάνθης, θα έπρεπε παράλληλα, να βρει χρόνο για να προστατεύσει την υγεία των ζωντανών Ξανθιωτών  μιας και είναι υποχρέωσή του.

  • Επειδή μία φωτογραφία ισούται με 1000 λέξεις τις παραθέτουμε μαζί με το κείμενο που ανάρτησε ο Χ. Δημαρχόπουλος.

Ποιο συγκεκριμένα γράφει ο Χ. Δημαρχόπουλος: Αυτή η άθλια εικόνα της Ξάνθης έχει αρχιτέκτονα,  «την έφτιαξε έτσι, ο Μανώλης Τσέπελης!!!»

Καλύτερα θα ήταν να μην τολμήσετε να ψελλίσετε κάτι (ούτε Εσείς, ούτε ο Μεγαλοπρεπής…), ως δικαιολογία γιατί έχετε καταντήσει την Ξάνθη την πιο βρώμικη πόλη σε ολόκληρη την Ελλάδα, την πιο παραβατική, την πιο άναρχη.

  • Ονειροκρίτης : Νεκρό αρνί, προμηνύει θλίψη και μοναξιά.

Δυστυχώς το νεκρό αρνί, δεν είναι στο όνειρό σας. Αν ευκαιρήσετε από τα «γλέντια μέχρι τα ξημερώματα στο Δροσερό», πάτε τουλάχιστον να καθαρίσετε την είσοδο στα Δημοτικά Κοιμητήρια Ξάνθης… πριν αρρωστήσουμε όλοι!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου