Ο ΤΟΨΙΔΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ «ΣΕΝΤΡΑ»! Τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας! Στο beach Bar «Πεπόνι» με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο!

Δεν υπάρχουν σχόλιαΑνοίγουν οι Ασκοί του Αίολου για τους Αυτοδιοικητικούς που μετέτρεψαν τα ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ αυτοκίνητα σε….ΙΧ προκαλώντας το λαϊκό αίσθημα

*Καταγγελία του Επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης στην Αποκεντρωμένη Θράκης-Μακεδονία αλλά και στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη!

Ανοίγουν οι Ασκοί του Αίολου για τους Αυτοδιοικητικούς που μετέτρεψαν τα ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ αυτοκίνητα σε….ΙΧ προκαλώντας το λαϊκό αίσθημα με τις παράνομες πρακτικές και συμπεριφορές τους.

Κλασικό παράδειγμα βέβαια αποτελούν οι πρακτικές των Δημάρχων Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και Μύκης Ντελή Ριτβάν, ωστόσο την αρχή κάνει για πρώτη φορά ο επικεφαλής και παρ΄ ολίγον Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης που δεν εξελέγη για ελάχιστο ποσοστό, στέλνοντας στην Αποκεντρωμένη Θράκης και Μακεδονίας και στα αρμόδια όργανα τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ που πήγε για…διακοπές και μπάνια στο Beach Bar «Πεπόνι» των Αμμολόφων της ΠΕ Καβάλας και μάλιστα οδηγώντας το ίδιος!!!

Αναλυτικά η καταγγελία:

  • ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΨΙΔΗΣ:
  • Καταγγελία κατάχρησης υπηρεσιακού οχήματος στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης

Η «Περιφερειακή Σύνθεση» στο πλαίσιο της διαφύλαξης της τήρησης της νομιμότητας και της διασφάλισης των κανόνων λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου και των Επιτροπών του, υπέβαλε καταγγελία στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης, αναφορικά με την κατάχρηση υπηρεσιακού οχήματος στην οποία προέβη ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ. 

Άλλωστε, ο ίδιος ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ παραδέχτηκε ότι ήταν ο οδηγός του οχήματος που είχε εντοπιστεί στο Beach Bar «Πεπόνι» των Αμμολόφων της ΠΕ Καβάλας. 

Οι νόμοι και οι κανόνες ισχύουν για όλες και όλους μας και κανείς δεν εξαιρείται ή απαλλάσσεται από την υποχρέωση της τήρησής τους. Επομένως, ως παράταξη θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε τα αρμόδια όργανα για τον εν λόγω γεγονός το οποίο συνιστά παράπτωμα και πρέπει να αντιμετωπιστεί ως τέτοιο.

Η «Περιφερειακή Σύνθεση» έχει εκφράσει και στο παρελθόν την εμπιστοσύνη της στους Θεσμούς και τα εποπτικά όργανα της χώρας μας και όπως πολλές φορές έχουμε δηλώσει δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν και καμία να κάνει κατάχρηση είτε της εξουσίας του, είτε της περιουσίας των πολιτών της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Η καταγγελία κοινοποιήθηκε επίσης στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, στο Υπουργείο Εσωτερικών και στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας.

  • Από το Γραφείο Τύπου
  • Επισυνάπτεται το κείμενο της καταγγελίας


 Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου