Κύπρος: Συγκινεί η μικρή Μόλι, το 25 εβδομάδων βρέφος

Δεν υπάρχουν σχόλια


Στην Βρετανία επέστρεψε η μικρή Molly, που γεννήθηκε πρόωρα, ενώ οι γονείς της ήταν σε διακοπές στην Κύπρο

Η Molly γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου κατά την 25 εβδομάδα κύησης. Ηταν η τελευταία μέρα των διακοπών των γονιών της στην Κύπρο. Μετά την γέννηση της ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου, ώστε να επιστρέψει με την οικογένεια της στη Βρετανία, όπως μεταδίδει το SigmaLive. 

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η οικογένεια έπρεπε να συγκεντρώσει 46.000 λίρες για να πληρώσει για ένα ιδιωτικό τζετ με ιατρικό προσωπικό και μονάδα εντατικής θεραπείας.

Με τη βοήθεια της φιλανθρωπικής οργάνωσης Lucy Air Ambulance for Children, η Molly αφίχθη στο αεροδρόμιο του Έξετερ τον Ιούλιο και έκτοτε λαμβάνει 24ωρη θεραπεία στο Νοσοκομείο Derriford.

Η μητέρας της δήλωσε ότι «η Molly τα πάει πολύ καλά. Από τότε που επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο έλαβε καταπληκτική φροντίδα και σφύζει από ζωή. Οι γιατροί μας είπαν ότι είναι πραγματικά ικανοποιημένοι με την πρόοδό της».

Η όλη εμπειρία έχει επηρεάσει την οικογένεια με διαφορετικούς τρόπους. Ο μπαμπάς της Molly, Jan Cleathero, είπε ότι δυσκολευόταν να δεθεί με την κόρη του, καθώς δεν μπορούσε να την κρατήσει.

«Ακόμα δεν έχω κρατήσει τη Molly γιατί παλεύω να δεθώ μαζί της, όχι επειδή δεν θέλω, αλλά επειδή είναι δύσκολο», είπε ο πατέρας.

Ο Jan και η Bethany χώρισαν για μεγάλο χρονικό διάστημα όταν γεννήθηκε η Molly, καθώς έπρεπε να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να φροντίσει τα άλλα παιδιά τους, ενώ η σύζυγός του έμενε στην Κύπρο.

«Οι πρώτες εβδομάδες ήταν τόσο δύσκολες», είπε. «Το να μην μπορώ να τη βλέπω ήταν τόσο δύσκολο. Το να πηγαίνω τα παιδιά στο σχολείο κάθε μέρα, να επιστρέφω και να με ρωτάει η άλλη μου κόρη κάθε μέρα, πώς είναι η Molly; Πώς είναι η μαμά; Το να πρέπει να της λέω κάθε μέρα ότι είναι καλά και να μην ξέρω ότι είναι αλήθεια, ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έπρεπε να κάνω ποτέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου