ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΞΑΝΘΗΣ: «Εκδηλώσεις Ιστορικών Οχημάτων στις Γ. Παλιάς Π. Ξάνθης 2022»

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης στα πλαίσια των Γιορτών Παλιάς Πόλης Ξάνθης 2022 διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων με Ιστορικά οχήματα. Οχήματα που η παραγωγή τους σταμάτησε πριν από 30 χρόνια.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 02-09-2022 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 04-09-2022 και θα περιλαμβάνουν:

    Έκθεση ΠΑΛΑΙΩΝ - ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ στην Πλατεία Διοικητηρίου, η οποία θα ξεκινήσει την Παρασκευή 02-09-2022 στις 17:00.

    Έκθεση ΠΑΛΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ανοικτή για κάθε Δημότη της Ξάνθης. Η έκθεση θα γίνει στο ισόγειο Μπαλκόνι μπροστά από το Δημαρχείο και θα ξεκινήσει την Παρασκευή 02-09-2022 στις 17:00.

    Αγώνα REGULARITY RALLY, το οποίο θα εκκινήσει από την Κεντρική Πλατεία Ξάνθης, την Κυριακή 04-09-2022 στις 10:30. Τα οχήματα που θα λάβουν μέρος σε αυτό θα κινηθούν προς Σταυρούπολη, θα περάσουν από την Χρυσούπολη για να καταλήξουν στο λιμάνι των Αβδήρων και στη συνέχεια αφού περάσουν από την παραλία της Μάνδρας και τα Μοναστήρια της Ξάνθης θα τερματίσουν στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης.

    Οι Εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με τις ΑΠΟΝΟΜΕΣ στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης, την Κυριακή 04-09-2022 στις 19:00, όπου θα απονεμηθούν αναμνηστικά στους συμμετέχοντας και κύπελλα:

  •     Στις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ της Έκθεσης
  •     Τα ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ της Έκθεσης
  •     Στους ΝΙΚΗΤΕΣ του αγώνα REGULARITY RALLY

 Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στις παραπάνω εκδηλώσεις θα πρέπει μέχρι 31/08/2022 να έχουν δηλώσει συμμετοχή στο site της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Ξάνθης: www.alexanthis.gr

Για τη συμμετοχή στο Regularity Rally θα πρέπει οι συμμετέχοντες να έχουν:

  •     δίπλωμα οδήγησης,
  •     αστυνομική ταυτότητα και
  •     άδεια κυκλοφορίας του οχήματος είτε με Κρατικές είτε με Ιστορικές Πινακίδες.

Σε περίπτωση που το όχημα δεν είναι στο όνομα του συμμετέχοντα θα πρέπει να προσκομίσει υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη, ότι του επιτρέπει να λάβει μέρος.

Η Οργανωτική Επιτροπή 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου