Τουρισμός για όλους 2022: Έρχεται το Σεπτέμβριο νέα κλήρωση για το voucher των 150 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια


Μετά τις 16 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα κλήρωση για το voucher των 150 ευρώ του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2022», σύμφωνα με την υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη.

Όπως υπογράμμισε η κ. Ζαχαράκη μιλώντας στον ANT1, στόχος είναι η στήριξη του εγχώριου τουρισμού.

Επιπλέον, σύμφωνα με την κ. Ζαχαράκη καταγράφεται υψηλή τάση να πηγαίνουν στον τόπο καταγωγής, ωστόσο όπως είπε υπάρχει και μια αυξητική τάση σε παραδοσιακούς προορισμός. «Βοηθούν και τα προγράμματα στήριξης όπως ο κοινωνικός τουρισμός και το Τουρισμός για όλους», ανέφερε η κυρία Ζαχαράκη, ενώ πρόσθεσε ότι τα προγράμματα αυτά θα ισχύουν μέχρι το 2025.

Να σημειωθεί ότι, κάθε άυλη ψηφιακή προπληρωμένη κάρτα εξαργυρώνεται είτε εφάπαξ στο ίδιο τουριστικό κατάλυμα, είτε τμηματικά σε διαδοχικά τουριστικά καταλύματα αναλόγως του διαθέσιμου υπολοίπου της όποια χρονική στιγμή επιθυμεί ο δικαιούχος μέχρι 30/6/2023.

Η άυλη ψηφιακή προπληρωμένη κάρτα είναι ατομική και μπορεί να εξαργυρωθεί σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο ή τουριστικό κατάλυμα. Δεν υπάρχει, επίσης, κάποιος γεωγραφικός περιορισμός, καθώς στο Πρόγραμμα συμμετέχουν τα τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου