Νέα έρευνα αποκαλύπτει τι πopνό βλέπουν οι γυναίκες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μια νέα έρευνα σε 24.000 γυναίκες για να διαπιστώσει τι είναι αυτό που αναζητούν οι χρήστριες όταν επιλέγουν να δουν πopνό.

Το ποσοστό των γυναικών, μάλιστα που επισκέπτεται το site, δεν είναι καθόλου αμελητέο αφού μια στους 4 χρήστες είναι γυναίκα. Ας δούμε μερικά από τα ενδιαφέροντα συμπεράσματα της έρευνας:

Μόλις των 46% έχει μιλήσει σε κάποια φίλη ή φίλο για το γεγονός ότι βλέπει πopνό και ένα συντριπτικό 89% δηλώνει ότι προτιμά να βλέπει χωρίς παρέα. Γιατί μόνες; Οι μισές απ’ τις γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα, σε σύνολο 24.000, ήταν ελεύθερες οπότε το να βλέπουν μόνες πopνό έχει απολύτως λογική. Από την άλλη η πλειοψηφία των συμμετεχόντων που παρακολουθούσε πopνό με τον σύντροφό τους δηλώνει ότι δεν είδε κάποια βελτίωση στην ερωτική τους ζωή.

Πόσο συχνά βλέπουν πopνό; Το 18% απάντησε ότι βλέπει καθημερινά πopνό, το 63% μια φορά την εβδομάδα ή μερικές φορές τον μήνα και το 9% τουλάχιστον μια φορά την ημέρα.

Τι ακριβώς όμως ψάχνουν οι γυναίκες όσον αφορά στο πopνό που βλέπουν; Αναζητούν κυρίως βίντεο με κάποια γυναίκα σε πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ το 34% ψάχνει ανάλογα με την ηλικία, την εθνικότητα κτλ.

Όσο για τους λόγους που το κάνουν; Ο πιο συνηθισμένος (28%) είναι επειδή τους ικανοποιεί.

Συγκεκριμένα ορισμένες απάντησαν ότι το κάνουν για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις, ενώ άλλες ότι επισκέπτονται αυτές τις σελίδες γιατί είναι ενθουσιασμένες με κάτι που συμβαίνει στη ζωή τους. Το 2% δήλωσε ότι ψάχνει σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου προκειμένου να ικανοποιήσει τους/τις συντρόφους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου