Οι καστανές Γυναίκες που χαρακτηρίζονται «αχόρταγες» στον έρωτα: Ο μύθος των Λατίνων εραστών

Δεν υπάρχουν σχόλια


Οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές αλλά οι καστανές είναι καλύτερες στο κρεβάτι. Το επιβεβαιώνει άλλωστε και η αξέχαστη ταινία «Οι άνδρες προτιμούν τις ξανθιές» στην οποία πρωταγωνιστούσαν η Μέριλιν Μονρόε και η Τζέιν Ράσελ.

Ο μύθος της ξανθιάς σεξοβόμβας έχει αναβιώσει μέσα από πολλά πρόσωπα του κινηματογράφου όπως η Τζέιν Μάνσφιλντ, η Μπριζίτ Μπαρντό, η Κιμ Μπάσιντζερ, η Πάμελα Άντερσον οι οποίες χαρακτηρίστηκαν τα απόλυτα σύμβολα του sεx.

Μάλιστα, μία μελέτη πριν από μερικά χρόνια αποκάλυπτε πως οι ξανθιές το διασκεδάζουν περισσότερο. Όλα αυτά όμως έρχονται να ανατραπούν από νέα έρευνα που καταλήγει στο συμπέρασμα πως οι καστανές είναι καλύτερες ερωμένες.

Η έρευνα που ξεκαθαρίζει τα πράγματα γύρω από το ανδρικό αντικείμενο του πόθου έγινε από την ιστοσελίδα γνωριμιών για παντρεμένους Illicit Encounters η οποία συγκέντρωσε τις απαντήσεις 1000 ανδρών και γυναικών. 58% των ερωτηθέντων πιστεύουν πως οι καστανές είναι καλύτερες στο κρεβάτι!

  • Πώς προέκυψαν αυτά τα αποτελέσματα:

Οι ερωτηθέντες διαβεβαιώνουν πως οι καστανές ερωτικοί τους σύντροφοι είναι πιο θετικές στο να δοκιμάσουν καινούρια πράγματα στο κρεβάτι και πως τους αρέσει περισσότερο το sεx.

47% των ερωτηθέντων χαρακτήρισαν τις καστανές συντρόφους τους «αχόρταγες» στο sεx. Φαίνεται πως επιβεβαιώνεται ο μύθος των Λατίνων εραστών ενώ οι ξανθιές είναι λιγότερο παθιασμένοι.

Οι ξανθοί επίσης χαρακτηρίζονται πιο επιρρεπείς στην απιστία. 54% των ερωτηθέντων δήλωσαν πως οι ξανθοί σύντροφοί τους υπήρξαν πιο άπιστοι, ενώ αντίθετα, το 26% δήλωσε πως η απιστία είναι… χόμπι των καστανών, 12% των μελαχρινών και 8% των κοκκινομάλληδων.

Έτσι λοιπόν αν η θρυλική ταινία με τη Μέριλιν στον κεντρικό ρόλο γυριζόταν σήμερα ίσως να είχε διαφορετικό τίτλο και άλλη πρωταγωνίστρια!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου