ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ! Έβγαλε με την ΥΠΟΓΡΑΦΗ του απόφαση που τον στέλνει κατευθείαν για κακούργημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Τον «στρίμωξαν» το Ελεγκτικό συνέδριο,  οι Εισαγγελείς και η Αποκεντρωμένη; Ο Δήμαρχος Ξάνθης ομολογεί πάντως ότι… ΠΑΡΑΝΟΜΑ ο .... Εμμανουήλ Τσέπελης (!) χρησιμοποιεί το υπηρεσιακό τζιπ για ... ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ λόγους!!!

  • ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!


*Την ώρα που ο απλός κοσμάκης δεν έχει λεφτά να πληρώσει το ρεύμα, το μάρκετ και τα καύσιμα πήγαν στα ύψη, ο Δήμαρχος Τσέπελης από 1/9/2019 αν και πάμπλουτος, έχει χρεώσει ΠΑΡΑΝΟΜΑ χιλιάδες ευρώ στους δημότες, που πληρώνουν και τα ... καύσιμά του!

ΙΣΤΟΡΙΚΟ. Από 1/9/2019 που εκλέχθηκε Δήμαρχος Ξάνθης, μέχρι και σήμερα 7 Ιουλίου 2022, ο Δήμαρχος Τσέπελης αν και ΠΑΜΠΛΟYΤΟΣ χρησιμοποιεί το ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΖΙΠ του Δήμου Ξάνθης και ως… προσωπικό ΙΧ για να πηγαίνει για τσίπουρα, διακοπές, γεύματα ή και… θέατρα όπως το βράδυ της Τετάρτης στο θερινό Δημοτικό θέατρο μαζί με την ... σύζυγό του Έλλη.


Μάλιστα όπως έχουμε αποκαλύψει με δεκάδες δημοσιεύματα στο Μαχητή αλλά και στο maxhtisthrakis.blogspot.com, ουκ ολίγες φορές θεάθηκε ο Δήμαρχος Τσέπελης ενώ ο Δήμος ήταν ΚΛΕΙΣΤΟΣ να περιμένει την γραμματέα του Δήμο Ξάνθης κάτω από το… λογιστικό της γραφείο για να την παραλάβει, εν γνώσει του ότι δεν μπορεί να πηγαίνει εκεί (σ.σ. Και τον έχουν πάρει χαμπάρι όλες οι ταβέρνες…), ενώ ουκ ολίγες φορές έχει θεαθεί να μεταφέρει όλη την… οικογένειά του με αυτό και πηγαινοέρχεται κάθε μέρα το δρόμο Ξάνθη-Χρύσα πάνω από 10-12 φορές!!!  Γιατί θα πρέπει να "επιθεωρήσει" και τους φούρνους του!

  • Αντί να βρίσκεται στο Δήμο το τζιπ βρίσκεται κάθε βράδυ στο πάρκινγκ του σπιτιού του



Το υπηρεσιακό τζιπ του δήμου με .... φάρο για ούζα και τσίπουρα σε ταβέρνα στο Γέρακα Μύκης Γενάρης 2022.  Από πίσω το υπηρεσιακό τζιπ του Δήμου Μύκης που χρησιμοποιεί επίσης ως....ΙΧ ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν! 

  • Το υπηρεσιακό στο σπίτι του Δημάρχου στη Χρύσα αλλά και στο.... Πόρτο Λάγος με την σύζυγό του.
  • Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου Ξάνθης σε....τσίπουρο και μπύρες στην ταβέρνα "Το Πέρασμα"

Και στο τέλος, ΠΑΡΚΑΡΕΙ το υπηρεσιακό τζιπ σε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ βάση (σ.σ. Πολλές φορές μάλιστα και με… φάρο) στο πάρκινγκ του πολυτελούς σπιτιού του στη Χρύσα που καταγγέλθηκε στο παρελθόν ως παράνομο!!!  Με μηνυτήριες αναφορές (Δραγουίδης) και ενδεχομένως τώρα νομιμοποίησε...Μερικές από τις φωτογραφίες ντοκουμέντο που έχουμε δημοσιεύσει μέχρι σήμερα και δείχνουν και την τεράστια ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ που έχει υποστεί ο Δήμος Ξάνθης απο την συγκεκριμένη συμπεριφορά του, αφού δεν είχε την ελάχιστη τσίπα να "προσαρμοστεί" τουλάχιστον με την "φτώχεια" της εποχής μας..!

-Και το ερώτημά μου. Τον «στρίμωξαν» επιτέλους τον συγκεκριμένο κύριο οι Εισαγγελείς και η Αποκεντρωμένη; Γιατί επί 1.000 και πλέον μέρες ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ αδίστακτα και ΖΗΜΕΙΩΝΕΙ με χιλιάδες ευρώ το Δήμο Ξάνθης;  Και έβγαλε με ημερομηνία 7.7.2022 την απόφαση που δημοσιεύουμε;

  • Δεν το γνωρίζω… Ωστόσο αποκαλύπτω σήμερα με ένα έγγραφο ντοκουμέντο ότι…

-Ο ίδιος ο Δήμαρχος Ξάνθης ομολογεί ότι… ΠΑΡΑΝΟΜΑ ο Εμμανουήλ Τσέπελης χρησιμοποιεί το υπηρεσιακό τζιπ για ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ λόγους!!!  Ενώ στο έγγραφό του ο Δήμαρχος Ξάνθης δίνει το υπηρεσιακό τζιπ στον....Εμμανουήλ Τσέπελη αποκλειστικά και μόνο για....ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ! Χωρίς να αναφέρει πόσες μέρες, ενώ η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής μόνο για 5 ημέρες εβδομαδιαίως! Κι αυτό γίνεται εδώ και τρία χρόνια και πλέον...


Κι όλα αυτά επαναλαμβάνουμε,  την ώρα, που ο απλός κοσμάκης δεν έχει λεφτά να πληρώσει 

το ρεύμα, το μάρκετ και τα καύσιμα πήγαν στα ύψη, όπως φαίνεται και από το χθεσινές τιμές καυσίμων στη Ξάνθη!

Και με πιο απλά λόγια ο Δήμαρχος Τσέπελης από 1/9/2019 αν και πάμπλουτος, ενώ έχει χρεώσει ΠΑΡΑΝΟΜΑ χιλιάδες ευρώ στους δημότες, που πληρώνουν και τα καύσιμά του, έβγαλε ο ίδιος απόφαση με ημερομηνία 7/7/2022 με την οποία εγκρίνει (τώρα…), την κατ’ εξαίρεση οδήγηση των υπηρεσιακών αυτοκινήτων του Δήμο Ξάνθης για χρήση αποκλειστικά και μόνο για υπηρεσιακούς λόγους,

  • Δείτε τι λέει επί λέξει την απόφαση του Δημάρχου Ξάνθης!

«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Εγκρίνουμε την κατ’ εξαίρεση οδήγηση των υπηρεσιακών αυτοκινήτων του Δήμου Ξάνθης με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΙ1493 (επιβατικό ΒΜW) και ΚΗΙ 1500 (επιβατικό ΒΜW) από τον Εμμανουήλ Τσέπελη Δήμαρχο Ξάνθης, για χρονικό διάστημα έως τη λήξη της θητείας του, για χρήση αποκλειστικά και μόνο για υπηρεσιακούς λόγους, εντός και εκτός της διοικητικής περιφέρειας του Δήμου Ξάνθης.

  • Ο Δήμαρχος Ξάνθης
  • Εμμανουήλ Χρ. Τσέπελης».

-Μανώλη Δήμαρχοςς κερνάει… Μανώλης πλουτίσας πίνει και… παρανομεί!



ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ Ο… ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΣΕΠΕΛΗΣ ... ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 7/7/2022

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ξάνθη, 07/07/2022

Αρ.Πρωτ.: 15836

Πληροφορίες: Ελισάβετ Μήτσου

Ταχ. Διευθ.: Πλατεία Δημοκρατίας

Τ.Κ. 67 132 Ξάνθη

ΤΗΛ.: 2541350810

Email:dimarxos@cityofxanthi.gr

ΘΕΜΑ: «Κατ΄ εξαίρεση οδήγηση οχήματος από αιρετό όργανο ΟΤΑ»

ΑΠΟΦΑΣΗ( 464 )

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Έχοντας υπόψη:

Τις διατάξεις:

1. Του Ν.Δ/τος 2396/1953(ΦΕΚ 117) «περί κανονισμού χρήσεως και κινήσεως αυτοκινήτων οχημάτων του Δημοσίου, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου»

2. Των άρθρων 19 και 85 του Ν. 2094/1992 « Κύρωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας»

3. Την αριθ. Οικ. 129/2534/2010(ΦΕΚ108/Β/04-02-2010)ΚΥΑ Υπουργού εσωτερικών, αποκέντρωσης &Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Υφυπ. Οικονομικών, με θέμα: «Καθορισμός δικαιούχων χρήσης και ανωτάτου ορίου κυβισμού Κρατικών Αυτοκινήτων και άλλες ρυθμίσεις σχετικές με τα Κρατικά Αυτοκίνητα»

4. του άρθρου 47παρ. 5 του Ν. 4250/2014 (ΦΕΚ74/Α/26.03.2014), όπως αντικαταστάθηκε από την παρ. 2 του άρθρου 23 του Ν. 4674/2020 (ΦΕΚ53/Α/11.03.2020), όπως αντικαταστάθηκε εκ νέου από το άρθρο 28 του Ν. 4704/2020 (ΦΕΚ 133/Α/14.07.2020)

5. του Ν. 4735/2020(ΦΕΚ197/Α/12.10.2020 και συγκεκριμένα του άρθρου 49, παρ. 5 α,β,γ, «Ρυθμίσεις για την κίνηση των οχημάτων των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Νομικών τους Προσώπων»

6. Την με αριθμό 001721745, ημ. Λήξ.25-11-2024, Άδεια Οδήγησης του Εμμανουήλ Τσέπελη, Δημάρχου Ξάνθης

7. του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Εγκρίνουμε την κατ’ εξαίρεση οδήγηση των υπηρεσιακών αυτοκινήτων του Δήμου Ξάνθης με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΙ1493 (επιβατικό ΒΜW) και ΚΗΙ 1500 (επιβατικό ΒΜW) από τον Εμμανουήλ Τσέπελη Δήμαρχο Ξάνθης, για χρονικό διάστημα έως τη λήξη της θητείας του, για χρήση αποκλειστικά και μόνο για υπηρεσιακούς λόγους, εντός και εκτός της διοικητικής περιφέρειας του Δήμου Ξάνθης.

  • Ο Δήμαρχος Ξάνθης
  • Εμμανουήλ Χρ. Τσέπελης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών

Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικό

Βιβλίο Αποφάσεων



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου