Ο Φανουράκης τα σέρνει στον "ηγέτη" Μελισσόπουλο κι ο ..... Λύρατζης πίνει καφέ με Φένια και Ελίντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Αντί η Φένια Τσαγκάλα να βρίσκεται στο Δροσερό απο το οποίο αμείβεται με χιλιάδες ευυρώ κάθε μήνα, έπινε καφέ με τον......αντίπαλο Λύρατζη στο ΜΙΚΕΛ του Φανουράκη και της Ελίντας, ενώ έπρεπε να δουλεύει στην Π.Ε Ξάνθης!!!! Στην υγειά των κορόϊδων και του....Σταυρακάρα! 

Για να δείτε πόσο "σικέ" είναι το παιχνίδι μεταξύ της ανύπαρκτης αντιπολίτευσης και παράταξης Φνουράκη-Τσέπελη και πόσο "εμπαίζουν" τη νοημοσύνη μας, θα σας αποκαλύψουμε αυτό που μας αποκάλυψε αναγνώστης μας...!

Στις 11.30 το πρωϊ της Παρασκευής, αντί η  Φένια Τσαγκάλα των 92 ψήφων που αμείβεται με χιλιάδες ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση για να βρίσκεται κάθε μέρα στο Δροσερ (!)ό , έπινε καφέ στις 11.30 το πρωϊ της Παρασκευής  με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλη Λύρατζη που κανονικά έπρεπε να βρίσκεται στην Π.Ε. Ξάνθης και να δουλεύει στο γραφείο Συγκοινωνιών!!!

Ωστόσο ως ... συνδικαλιστής  και ως κολλητός του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Κουρτίδη και του Δημήτρη Γαλανόπουλου, μπορεί εν ώρα υπηρεσίας να πίνει κι αυτός....καφέ και να κάνει "πολιτική" στην υγειά των....κορόίδων!

Η μόνη δηλαδή που στην ουσία δούλευε γιατί βρίσκονταν στο μαγαζί της, ήταν η ωραία Ελίντα, ενώ ο Λύρατζης ενώ υποτίθεται ο Φανουράκης "κακολογεί" συνεχώς τον...."ηγέτη" και αρχηγό του Σάββα Μελισσόπουλο, έπινε καφέ και χαριετίζονταν στην υγειά των κορόϊδων με την....Φένια Τσαγκάλα!!! 

  • Σαν να μη συνέβαινε τίποτα...! 

(σ.σ. Μάλιστα ο Λύρατζης  είπε στην Ελίντα και στην Φένια, αν με είχαν μαζί τους ο Τσέπελης και ο Φανουράκης, θα έκαναν περίπατο στις άλλες δημοτικές  εκλογές...!) 

-Δεν πειράζει Πασχάλη, έχουν μαζί τους τον "Πρόεδρό" σου Χασάν Ογλού Φερτούν! Αλλά γιατί να μην πάρουν και σένα;;; Να γίνετε πολλοί;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου