Επιτήδειοι “ψαρεύουν” δικαιούχους επιδόματος ρεύματος, προσοχή εφιστά ο σύλλογος Λογιστών β. Έβρου

Δεν υπάρχουν σχόλια


Σε ανακοίνωση με την οποία εφιστούν την προσοχή των πελατών τους αναγκάστηκαν να προχωρήσουν τα λογιστικά γραφεία του βορείου Έβρου, μετά τις αναφορές περί παραπλανητικών τηλεφωνημάτων σε δικαιούχους του επιδόματος ρεύματος (power pass), στους οποίους οι επιτήδειοι δηλώνουν υπάλληλοι λογιστικών γραφείων και ζητούν κωδικούς των τραπεζικών καρτών των δικαιούχων.

«Ως Σύλλογος Λογιστών-Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Βορείου Έβρου, ζητάμε από τους πελάτες μας να μην ανταποκρίνονται σε τέτοιες ενέργειες που έχουν μοναδικό σκοπό την εξαπάτησή τους και την απόκτηση πρόσβασης στους λογαριασμούς τους», υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση, με την οποία ο Σύλλογος καλεί επίσης τους δικαιούχους που δέχονται τέτοια τηλεφωνήματα, να το καταγγείλουν άμεσα στην Αστυνομία.

«Ήρθε σε γνώση μας επιβεβαιωμένο περιστατικό απόπειρας απάτης σε κάτοικο της Ορεστιάδας, και αυτό έφτανε για να βγάλουμε την ανακοίνωση», ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πρόεδρος του Συλλόγου, Απόστολος Σταυρίδης.

Ο κ. Σταυρίδης τόνισε ιδιαίτερα ότι «κανένα λογιστικό γραφείο δε θα ζητήσει ποτέ από πελάτη του προσωπικά στοιχεία και κυρίως κωδικούς πρόσβασης σε τραπεζικούς λογαριασμούς».

  • ΕΡΤ Ορεστιάδας
  • ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΑΜΟΥΡΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου