Δημοτικό ραδιόφωνο: Με εντολή Τσέπελη δεν μεταδόθηκε το δημοτικό συμβούλιο λόγω του συλληφθέντος ... ανεψιού!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Οι δημότες πληρώνουν πάνω από 305.000 ευρώ για το δημοτικό ραδιόφωνο Ξάνθης προκειμένου να "εξαγοράζονται" δημοτικοί σύμβουλοι των αντιπάλων παρατάξεων του Δήμαρχου Τσέπελη! 

*Θαυμάστε τον δημοτικό σύμβουλο με την ΑΓΑΠΗ Χάρη Διαφωνίδη πριν...."εξαγοραστεί" από τον Τσέπελη για τη θέση του ...  Προέδρου του δημοτικού ραδιοφώνου Ξάνθης με αντιμισθία 10.000 ευρώ!!!!  Το προεκλογικό του σλόγκαν ήταν η απαλλαγή του Δήμου από τους Τσέπελη-Φανουράκη!

*Μελισσόπουλος σε Φανουράκη για απουσία Τσέπελη! Με γυρολόγους κομμάτων και δημοτικών παρατάξεων εγώ δεν κάνω διάλογο.  Φέρτε εδώ τον αρχηγό σας που απουσιάζει και πάλι! 

Είναι απίστευτα και τελείως αντιδημοκρατικά αυτά που συμβαίνουν στο δημοτικό ραδιόφωνο Ξάνθης προϋπολογισμού άνω  των....305.000 ευρώ (!!!) προκειμένου ο νέος Πρόεδρος Χάρης Διαφωνίδης να αποκατασταθεί και εξαγοραστεί ...οικονομικά "προσχωρώνταςι" στην παράταξη Τσέπελη-Φανουράκη με αντιμισθία 10.000 ετρώ!!!

Να δώσει εντολή να μη μεταδοθεί η μετάδοση της συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης την περασμένη Πέμπτη απο το δημοτικό ραδιόφωνο Ξάνθης! 

Υπενθυμίζουμε ότι προεκλογικά ο δημοσιογράφος και δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Χάρης Διαφωνίδης "χλεύαζε" και κατέγγελνε ως δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξη ΑΓΑΠΗ! του Παπαχρόνη Τσέπελη και Φανουράκη!!!  

Με 10.000 ευρώ έγινε ....φιλοΤΣΕΠΕΛΙΚΟΣ!!! 

Όπως κατήγγειλε και η αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Πέμπτης, μετά απο παρέμβαση του Δημάρχου Τσέπελη και στους Χάρη Διαφωνίδη (Πρόεδρο, δημοτικό σύμβουλο και δημοσιογράφο!!!) και στον διευθυντή του δημοτικού ραδιοφώνου Τηλέμαχο  Αρναούτογλου, δεν έγινε η καθιερωμένη απευθείας μετάδοση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης απο το δημοτικό ραδιόφωνο για πρώτη φορά!!! 

Ο λόγος; Μα γιατί ο Δήμαρχος Ξάνθης Τσέπελης φοβήθηκε μήπως η αντιπολίτευση φέρει στη συνεδρίαση θέμα την σύλληψη του Προέδρου της Δημοτικής Οργάνωσης Πόλης Δήμου Ξάνθης που....συμπτωματικά είναι και....ανεψιός του και λέγεται επίσης...Τσέπελης!!! 

(σ.σ. Σημειώνεται οτι την σύλληψη του ανεψιού Τσέπελη είχε επιβεβαιώσει στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και ο Πρόεδρός της Μανώλης Φανουράκης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν οτι ήδη παραιτήθηκε από τη θέση του Προέδρου της δημοτικής κοινότητας Ξάνθης προκειμένου να προλάβει την αναγκαστική....αντικατάστασή του μετά όσα αποκαλύφθηκαν γα την εγκληματική οργάνωση που δρούσε στη Ξάνθη με όπλα, ναρκωτικά, κουκούλες κλπ )

Μάλιστα ο ίδιος ο  Δήμαρχος απουσίαζε απο τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης επικαλούμενος ως συνήθως λόγους απουσίας τη....ΔΙΑΜΑΘ και την μετάβασή του στην Αλεξανδρούπολη,  Φοβισμένος μη θέση η αντιπολίτευση θέμα για τις συλλήψεις της εγκληματικής οργάνωσης!!!

Ενώ τον είδαν την ίδια ώρα πολίτες να κυκλοφορεί στη πόλη με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου Ξάνθης και την γραμματέα του Δήμου Σοφία Ψωμά!!! 

Σημειώνεται επίσης ότι ο επικεφαλής των "4" Σάββας Μελισσόπουλος όταν προκλήθηκε για μια ακόμη φορά απο τον γνωστό Φανουράκη, τον χαρακτήρισε -όπως και ο Φώτης Καραλίδης παλιότερα- γυρολόγο κομμάτων και παρατάξεων, λέγοντάς του, "με γυρολόγους εγώ δεν κάνω κανέναν διάλογο..."!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου