Είναι εύκολο κάποιοι να κακοχαρακτηρίζουν τα ΜΜΕ της πόλης μας

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Όμως
 ευκολότερο θα ήταν να κάνουν πρώτα την αυτοκριτική τους και έπειτα να σκέφτονται πως τα μέσα ενημέρωσης δεν τους ανήκουν, ούτε είναι υποχρεωμένα να λειτουργούν όπως θέλουν κάποιοι…
Παράνομα διάνοιξαν δρόμο ανατολικά της Λ. Στρατού!!!Να τιμωρηθούν παραδειγματικά…

 Επειδή παραπήγε το κακό με ορισμένους που επιτίθενται στα Μέσα Ενημέρωσης στην Ξάνθη, με μοναδικό κριτήριο το ότι δεν λειτουργούν όπως οι ίδιοι θα ήθελαν, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε κάτι, έτσι γιατί κάπου έχει ξεφύγει η κατάσταση.

Το μέσο ενημέρωσης είναι μέσο ενημέρωσης και δεν είναι υποχρεωμένο, να λειτουργεί όπως θέλουν κάποιοι, όποτε θέλουν κάποιοι και με τον τρόπο που θέλουν κάποιοι. Κάντε πρώτα την αυτοκριτική σας και μετά αναλογιστείτε και εμπεδώστε ότι, ένα μέσο ενημέρωσης, λειτουργεί με τους δικούς του κανόνες και για να αγγίξει ένα θέμα, πρέπει πρώτα να το ψάξει, να το ερευνήσει και στη συνέχεια να κρίνει το αν και με ποιον τρόπο θα το παρουσιάσει.

Επειδή λοιπόν κάποιοι βιάζονται να κάνουν τη δουλειά τους και νομίζουν πως τα ΜΜΕ είναι υποχρεωμένα να «χορεύουν» στους ρυθμούς που αυτοί θέλουν, δεν έχουν παρά να δημιουργήσουν δικό τους μέσο ενημέρωσης, να το πληρώνουν από την τσέπη τους και να το χρησιμοποιούν κατά τον τρόπο που οι ίδιοι θέλουν και όχι να κατηγορούν τα υπόλοιπα.

Αυτά σήμερα τα αναφέρω, με αφορμή μια ανάρτηση που είδα από κάτοικο της Λ. Στρατού, ο οποίος ήθελε μάλλον σώνει και καλά, να χάσουμε εμείς τον ύπνο μας, γιατί κάποιος πήγε ανατολικά της πολυκατοικίας που διαμένει και διάνοιξε δρόμο ίσως παράνομα…

Όσο δε αφορά για το θέμα αυτό καθεαυτό, αν οι εργασίες διάνοιξης δρόμου είναι παράνομες, τότε ναι, η άποψή μας είναι πως θα πρέπει οι αρμόδιοι και οι εμπλεκόμενοι υπεύθυνοι να οδηγηθούν αρμοδίως….


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου