Θάσος: Μάχη με τα ορμητικά νερά έδωσαν οι κάτοικοι τα ξημερώματα – Ποιές περιοχές πλήγησαν

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά - Πλημμύρισαν σπίτια και επιχειρήσεις

Εξαιρετικά δύσκολη ήταν η νύχτα της Παρασκευής για τους κατοίκους στα Λιμενάρια και τον Ποτό Θάσου αφού οι δύο περιοχές χτυπήθηκαν από την κακοκαιρία.

Η ισχυρή καταιγίδα είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι, σπίτια και ξενοδοχεία ενώ και παρασύρθηκαν ακόμα και σταθμευμένα οχήματα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η υπηρεσία έχει δεχτεί 6 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στις περιοχές Πόντος και Λιμενάρια. Από την πλευρά τους οι κάτοικοι έδωσαν μάχη για να κρατήσουν μακριά από τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους το νερό.

Οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες σε Λιμενάρια και Πότο έδιναν μάχη από τις 2:00 τα ξημερώματα προκειμένου να μην αφήσουν τα ορμητικά νερά να μπουν στα σπίτια και τα καταστήματα. Σημειώνεται πως το νερό της βροχής παρέσυρε φερτά υλικά κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσουν οι δρόμοι στην Αστρίδα και τις Μαριές.

Μικροπροβλήματα, κυρίως από τον ισχυρό αέρα, εντοπίστηκαν και στις Κρηνίδες της Καβάλας, καθώς ξηλώθηκε μεγάλο μέρος των διακοσμητικών δέντρων τα οποία είχαν τοποθετηθεί στον πεζόδρομο.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου