Για να τους θυμάστε όλους! Τσέπελης, Σπύρος Τσιλιγγίρης, Φανουράκης, Κώστας Κουρτίδης και Ματθαίος Σαββίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια


Γιατί Μανώλη Φανουράκη απουσίαζε από την φωτογραφία η γραμματέας του Δήμου Σοφία Ψωμά; Είχε κι αυτή τη...μέση της;
 

Για τους "θυμάστε"! Αυτοί είναι που έφεραν ...."άμμο" στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, δεν σεβάστηκαν ούτε τις διαβάσεις των τυφλών και πληρώσαμε εξ' αιτίας τους ως Δημότες 45.000 ευρώ σε απευθείας αναθέσεις!!! Και ενδεχομένως κάποιοι απο αυτούς, ήξεραν και τι σημαίνει .. beach volley !

Πρώτος και καλύτερος ο Δήμαρχος Τσέπελης (σ.σ. Τούφυγε ο πόνος από τη ... μέση του, ευτυχώς), ο άφαντος βουλευτής της Ν.Δ. Σπύρος Τσιλιγγίρης που θέλει τον....Σαλτούρο στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. γιατί ξέρει ότι όλοι οι άλλοι θα τον κερδίσουν πανηγυρικά ακόμη και η Μαρίνα Παυλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης χωρίς...ντροπή, αφού ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος -και είναι προς τιμή του- δεν ενέκρινε την χορηγία των 15.000 ευρώ που του ζητούσαν για την...beach πλατεία, ο Ματθαίος Σαββίδης που προεκλογικά στις εκλογές του 2019 συνέχαιρε τον τότε Δήμαρχο Μπάμπη Δημαρχόπουλο, γιατί απήλλαξε το Δήμο  Ξάνθης από τα....βαρίδια τύπου Τσέπελη και τώρα καμαρώνει δίπλα του, ο Σουά που χαρακτηρίζει το Δήμο Ξάνθης, Δήμο....Iskece και λείπει ....μία! Η γενική γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά! 

Σημείωση. Με τους αθλητές και τις αθλήτριες δεν έχουμε εννοείτε τίποτα. Και πιστεύαμε αν γίνονταν το beach volley σε κάποια παραλία, σίγουρα θα πρόσφεραν πολλά περισσότερα....αλλά με τους "οργανωτές" που δεν σεβάστηκαν ούτε την κεντρική πλατεία της Ξάνθης, ενώ μπορούσαν να κάνουν το beach volley απέναντι απο τον ΑΟΞ ή έξω απο το δημοτικό κολυμβητήριο. 

(σ.σ. Κύριε Κώστα Κουρτίδη, γιατί κάνατε τις εκδηλώσεις του Δαφνώνα στην Σταυρούπολη; Γιατί δεν δώσατε την χορηγία των 15.000 ευρώ στο Beach volley του Φανουράκη; Εγώ θα ντρεπόμουν να φωτογραφηθώ με τον ...Τσέπελη!!! )



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου