Τουριστικά αναβαθμισμένος ο Δήμος Αβδήρων

Δεν υπάρχουν σχόλια


Διπλασιάστηκαν οι τουριστικές επιχειρήσεις και απογειώθηκε η οικοδομική δραστηριότητα λόγω ζήτησης. Άμεσες όλες οι ενέργειες του Δήμου για την προετοιμασία της παραλιακής ζώνης, ενόψει της καλοκαιρινής σαιζόν

Στις επόμενες δράσεις η τέταρτη γαλάζια σημαία για την παραλία του Αϊ Γιαννιού

  • Γιώργος Τσιτιρίδης:
  • «Φέτος, η παραλιακή μας ζώνη έχει τεράστια επισκεψιμότητα, όχι μόνον από τους κατοίκους του νομού, αλλά και της Βουλγαρίας…»

Ως ένας δυναμικός, βιώσιμος και πολλά υποσχόμενος τουριστικός προορισμός εμφανίζεται ο Δήμος Αβδήρων που φέτος γνωρίζει τεράστια επισκεψιμότητα, όχι μόνον από κατοίκους του νομού αλλά και της γειτονικής Βουλγαρίας.

Πρέπει να σημειωθεί, βέβαια, ότι το άνοιγμα της τουριστικής διόδου του Αγίου Κωνσταντίνου που παρέμενε κλειστή για δύο συναπτά έτη συνέβαλλε αποφασιστικά στην τόνωση της τουριστικής κίνησης από τη Βουλγαρία. Άλλωστε, πολλοί είναι οι Βούλγαροι που τα τελευταία χρόνια δείχνουν προτίμηση στις παραλίες των Αβδήρων για τα θαλάσσια μπάνια τους. Ενώ, δεν είναι λίγοι κι αυτοί που αγοράζουν κατοικίες και οικόπεδα, προκειμένου να μπορούν να μένουν στην περιοχή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου