Ρόδος: Γυναίκα έλαβε ειδοποιητήριο με πρόστιμο άνω των 6 εκατ. ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Απίστευτο και όμως αληθινό…Γυναίκα στη Ρόδο έλαβε ειδοποιητήριο με πρόστιμο άνω των 6 εκατ. ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», περί τα τέλη του περασμένου Ιουνίου η γυναίκα έλαβε ειδοποιητήριο από τον δήμο για οφειλή από πρόστιμο που αφορούσε σε τροχονομική παράβαση, καλώντας τη να εξοφλήσει το ποσό.

Αρχικά, πανικοβλήθηκε διαβάζοντας το ποσό, θεωρώντας ότι πρόκειται για έξι χιλιάδες ευρώ! Καθώς περνούσε η ώρα και προσπαθούσε να σκεφτεί από πού θα μπορούσε να της επιβληθεί ένα τέτοιο πρόστιμο, συνειδητοποιούσε… σιγά-σιγά το ποσό, θεωρώντας όμως ότι πρόκειται για…60.000 ευρώ!

Όταν τελικά… μέτρησε τους αριθμούς και κατάλαβε ότι πρόκειται για ποσό που υπερβαίνει τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ, καθώς αναγραφόταν το ποσό των 6.648.444 ευρώ, τότε επήλθε ο… κλαυσίγελος, καθώς βέβαια γνώριζε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Την επόμενη ημέρα μετέβη, με το ειδοποιητήριο ανά χείρας, στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου, το έδειξε στον υπάλληλο και φέρεται να του είπε: «Επειδή δεν μπορώ να το πληρώσω με κάρτα, θα σας το πληρώσω cash (σ.σ. μετρητά)»!

Το ύψος του προστίμου άφησε άναυδο και τον υπάλληλο, που στη συνέχεια της είπε να μην ανησυχεί και ότι θα το τακτοποιήσουν, αφού προφανώς και επρόκειτο περί λάθους.
Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου