ΑΛΛΟ ΘΩΜΑΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΙΓΙΑΝΝΙΔΗΣ!! Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΤΡΕΧΕ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια


Κι ένα διαφορετικό σχόλιο. Επιχείρησε λοιπόν ο Δήμαρχος Τσέπελης εξαγοράζοντας με θέση και αντιμισθία τον δημοτικό σύμβουλο Στέφανο Ιγιαννίδη να τον κάνει αντιδήμαρχο για να αντικαταστήσει τον… Θωμά Ηλιάδη, που ήταν ο πιο πετυχημένος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ξάνθης γιατί ο άνθρωπος δούλευε!

  • Και ερωτώ…

Είναι δυνατόν να υπάρχουν συγκρίσεις; Να συγκρίνει δηλαδή κανείς τον πρώην αντιδήμαρχο Ξάνθης Θωμά Ηλιάδη που με δυο κινητά στο χέρι έτρεχε για τα προβλήματα και τους δήμους κι έχουν να λένε όλοι για την δουλειά του με τον Στέφανο Ιγιαννίδη; Που με δυσκολία σηκώνει το τηλέφωνο;

  • Είναι δυνατόν;

Πήγε ο Στέφανος πριν λίγες μέρες να λειτουργήσει το μικρό σιντριβανάκι της πλατείας μετά τα σχόλια των πολιτών, δούλεψε αυτό 2-3 μέρες και την 4η… δεν λειτουργούσε και δεν πετούσε νερό!!!

Και βλέπετε και την γενική κατάντια φυσικά της πόλης στα μικροπροβλήματα, όπου μια λάμπα για να αντικατασταθεί… περνάνε μήνες!!!

Άλλο λοιπόν Θωμάς Ηλιάδης κι άλλο Στέφανος Ιγιαννίδης! Γιατί απλά 24 ώρες το 24ωρο ο πρώτος δούλευε μόνο για τη πόλη και τους δημότες!!! Τρέχοντας ακατάπαυστα για τα προβλήματα μόλις τον έπαιρνες στο κινητό του, κάτι που το αναγνωρίζουν όλοι!

Ενώ ο δεύτερο "πούλησε" την παράταξη με την οποία εκλέχτηκε για να πάρει μια θέση και μια αντιμισθία αντιδημάρχου, διότι ήταν....άνεργος!!! Μπήκε δηλαδή στο Δήμο για να ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ;! 

Και παράλληλα να του καταλογίζουν πολλές παρανομίες στον Αρίωνα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου