Ξάνθη: Πρώτες βοήθειες σε 2 αθλήτριες λόγω καύσωνα στο beach volley της πλατείας και των απευθείας αναθέσεων! Θλιβεροί οι "ματάκηδες"!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Θλιβερή" εικόνα οι "ματάκηδες" που δεν γνώριζαν ούτε τι.....σημαίνει beach volley! 


Με την λαϊκή κατακραυγή να συνεχίζεται κατά του Δήμου Τσέπελη – Φανουράκη για το beach volley των νέων απευθείας αναθέσεων χιλιάδων ευρώ και των παρανομιών στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης  όπου δεν σεβάστηκαν τίποτα οι οργανωτές, ακόμη και τις διαβάσεις των τυφλών!!! 

(σ.σ. Αλήθεια, γιατί αφού δεν θέλανε τις παραλίες αλλά την πόλη, δεν έκαναν το τουρνουά τους απέναντι από το γήπεδο του ΑΟΞ ή έξω από το δημοτικό κολυμβητήριο;)

Τελευταία μέρα σήμερα Κυριακή και άρχισαν ήδη να τα "μαζεύουν" για να μας αδειάσουν την γωνιά και ν' αφήσουν την πλατεία στους πολίτες....

Η είδηση; Παρ’ ολίγων ατυχήματα….Συγεκεκριμένα λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν το μεσημέρι του Σαββάτου στη Ξάνθη, υπήρξαν δύο περιστατικά με αθλήτριες που χρειάστηκαν τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο με την παρέμβαση του ιατρικού επιτελείου της διοργάνωσης και των ανθρώπων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που ήταν συνεχώς παρόντες στη πλατεία Δημοκρατίας, τους παρασχέθηκαν άμεσα και με αποτελεσματικότητα οι απαραίτητες βοήθειες.

Τελικά με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής του Xanthi Masters δόθηκε οδηγία προς τις αθλήτριες την ώρα των προημιτελικών να λάβουν μέτρα ατομικής προστασίας κατά την διάρκεια του αγώνα (καπέλο, γυαλιά, συχνή κατανάλωση υγρών με ηλεκτρολύτες).

Πάντως αν αφαιρέσει κανείς τους ίδιους τους αθλητές, δημοτικούς υπαλλήλους, δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του Δημάρχου και δημοτικούς συμβούλους που πήραν θέσεις  και αντιμισθίες όπως ο Χάρης Διαφωνίδης, ο Στέφανος Ιγιαννίδης, ο Χασάν Ογλού Φερτούν, ο Αφεντούλης Τσακιρίδης, την γραμματέα του Δήμου Ξάνθης κλπ ελάχιστοι Ξανθιώτες παρακολούθησαν τους αγώνες!!!

Χώρια βέβαια τους … «ματάκηδες» που «τριγύριζαν» προκαλώντας ποικίλα σχόλια και προκαλούσαν με την αθυροστομία τους!  

Δηλαδή δεν φτάνει που πήγανε ενώ δεν γνώριζαν καν τι σημαίνει veach volley καυχιόταν κι όλας οτι πήγαν εκεί για να κάνουν...."μάτι"! Μα δεν ντρέπονται λίγο!!!





































Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου