Εθελοντική αιμοδοσία στο Praktiker Ξάνθης σήμερα Τετάρτη 22/6

Δεν υπάρχουν σχόλια

Η Praktiker Hellas, το Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων Home Improvement και DIY στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τον σύλλογο αιμοδοτών «Η ΑΓΑΠΗ» οργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία στο κατάστημα Praktiker Ξάνθης την Τετάρτη 22/6/2022 από τις 16:00 έως τις 20:30.

Η Praktiker Hellas, έχοντας δεσμευτεί να προσφέρει στην κοινωνία με κάθε τρόπο αλλά και με έντονα αισθήματα αλληλεγγύης και φροντίδας πραγματοποιεί τη 15η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία, υποστηρίζοντας για μια ακόμη φορά την τοπική κοινωνία της Ξάνθης αλλά και στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η συμμετοχή στην Αιμοδοσία είναι ανοιχτή προς όλους όσοι επιθυμούν και έχουν τη δυνατότητα να δώσουν αίμα, ενώ θα συνεισφέρουν και οι εργαζόμενοι του καταστήματος. Σκοπός όλοι μαζί, να κάνουμε μία ανιδιοτελή κίνηση αγάπης προσφέροντας το πολυτιμότερο αγαθό, το αίμα, χαρίζοντας ελπίδα και χαμόγελα.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» είναι ο πρώτος εθελοντικός σύλλογος στην Ελλάδα και αποτελεί από το 2003 τον πρώτο φορέα σε προσφορά αίματος σε ολόκληρη τη χώρα βάσει των στοιχείων που τηρεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ).

Σημείο διεξαγωγής: Είσοδος Καταστήματος Praktiker Ξάνθης, Flamingo Retail Park | 5ο χιλ. Ε.Ο. Ξάνθης-Κομοτηνής, ΤΚ 67 100, Τηλέφωνο: 211 100 1122 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου