Nations League-Ελλάδα-Κύπρος 3-0: Μαγικός Μπακασέτας και 3Χ3 η εθνική – Η βαθμολογία του ομίλου

Δεν υπάρχουν σχόλια


Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο Nations League πέτυχε η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, επικρατώντας αυτή τη φορά της Κύπρου με το ευρύ 3-0.

Μετά από δύο «επαγγελματικές» νίκες με 1-0 κόντρα σε Β. Ιρλανδία και Κόσοβο, οι διεθνείς του Γκουστάβο Πογέτ ήταν καταιγιστικοί και πήραν από νωρίς στο παιχνίδι το προβάδισμα. Ηταν μόλις στο 8′, όταν ο «συνήθης ύποπτος» των τελευταίων αγώνων, Τάσος Μπακασέτας με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής άνοιξε το σκορ.

  • Το 1-0 του Μπακασέτα

Το δεύτερο τέρμα δεν άργησε να ερθει για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στο 29΄μετά από πίεση στην κυπριακή άμυνα και λάθος, ο Μπακασέτας έδωσε στον Βαγγέλη Παυλίδη που με ωραίο πλασέ στην κίνηση έδωσε διαφορά δύο τερμάτων.

  • Το 2-0 από τον Βαγγέλη Παυλίδη

Η εθνική είχε το πάνω χέρι σε όλο το παιχνίδι και πέτυχε τρίτο γκολ με την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 48′ με τον Δημήτρη Λημνιό, ο οποίος παίζοντας σε πολύ φιλικό περιβάλλον (Βόλος) έβαλε ένα εξαιρετικό τέρμα και το πανηγύρισε δεόντως. Αρνητικό πάντως το ότι ο Ελληνας εξτρεμ αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν από το φινάλε…

  • Το 3-0 από το Λημνιό

H ανάκρουση του εθνικού ύμνου πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

ΕΛΛΑΔΑ (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος – Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας – Σιώπης, Μάνταλος, Μπακασέτας – Λημνιός, Παυλίδης, Δουβίκας.

ΚΥΠΡΟΣ (Νίκος Κωστένογλου): Μιχαήλ, Γκόγκιτς, Κατελάρης, Κορρέα, Πίττας, Αρτυματάς, Κυριάκου, Ν. Ιωάννου, Παπουλής, Σωτηρίου, Λοΐζου.

Στο έτερο ματς του ομίλου το Κόσοβο επικράτησε με 3-2 της Β. Ιρλανδίας.

Στη βαθμολογία του ομίλου:

  1. Ελλάδα 9 5-0
  2. Κόσοβο 6 5-3
  3. Β. Ιρλανδία 1 2-4
  4. Κύπρος 1 0-5


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου