ΝΕΟ HiPP Junior COMBIOTIC® Γάλα ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά από 1+ από την Γερολυμάτος International

Δεν υπάρχουν σχόλια

Tα μικρά παιδιά, ηλικίας 1+ έως 3 ετών, έχουν  διατροφικές ανάγκες  διαφορετικές από αυτές ενός ενήλικα , καθώς διανύουν φάση έντονης ανάπτυξης.  Συγκεκριμένα, τα μικρά παιδιά χρειάζονται 7 φορές περισσότερη βιταμίνη D, 4 φορές παραπάνω σίδηρο & ιώδιο και 3 φορές παραπάνω ασβέστιο από έναν ενήλικα.

Σύμφωνα με έκθεση της Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA), η πρόσληψη συγκεκριμένων θρεπτικών συστατικών από παιδιά νηπιακής ηλικίας στην Ευρώπη είναι ανεπαρκής¹. Τα γάλατα για μικρά παιδιά HiPP JUNIOR COMBIOTIC® από το 1+  & το 2+ έτος  , σχεδιασμένα από ειδικούς στη διατροφή, περιέχουν βιταμίνη D και ασβέστιο για γερά κόκαλα, βιταμίνες A, C και D για υγιές ανοσοποιητικό σύστημα,  μειωμένη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη για παροχή ενέργειας ανάλογη με την ηλικία του παιδιού και φυσικούς γαλακτοβάκιλλους για ισορροπημένο πεπτικό σύστημα. Παρασκευάζονται εύκολα σε φλιτζάνι.

Μπορείτε να τα βρείτε σε φαρμακεία και επιλεγμένα supermarket. Η ολοκληρωμένη σειρά βιολογικών προϊόντων βρεφικής και παιδικής διατροφής HiPP διανέμεται από την Γερολυμάτος International.

1EFSA Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies. EFSA Journal 2013; 11:3408

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου