H ανάρτηση του Στέργιου Γιαλάογλου για την μυθική περιουσία του Τράγκα

Δεν υπάρχουν σχόλια


Ειδικά κάποιοι της ερευνητικης δημοσιογραφίας που αποτελούν την προπαγανδιστική μηχανή της προηγούμενης κυβέρνησης, που πήγαν να στήσουν κανάλια και εφημερίδες εξαπατώντας ξένους επιχειρηματίες και με ρωσικό χρήμα, κατάπιαν την γλώσσα τους.

Αυτή είναι η ανάρτηση του γνωστού δικηγόρου Στέργιου Γιαλάογλου που δημοσιεύει ο "Μαχητής" σήμερα και στην έντυπη έκδοση. 

Τα μηνύματά της πολλά...και για πολλές κατευθύνσεις!


Stergios Gialaoglou

Πίσω στο 2008 επι κυβερνήσεως Καραμανλή, η μια εφημερίδα του Τράγκα (Η Χώρα) επαιρνε για το διάστημα του πρώτου εννιαμήνου του έτους περίπου 1,4 εκ ευρώ διαφημιστική δαπάνη για το εβδομαδιαίο φύλλο της και πάνω από 400.000 για το καθημερινό φύλλο της, παρα το πολύ χαμηλό αριθμό φύλλων της, πάνω και από ΤΑ ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ εφημερίδες με τεράστια κυκλοφορία.

Προφανώς αναλογη ήταν η εύνοια του σε όλα τα αλλα μέσα που ήλεγχε και διηύθυνε. Πολέμησε λυσσαλέα τους Σημίτη, Παπανδρέου και εσχάτως τον Κ.Μητσοτάκη, ενώ προώθησε λόγω προσωπικής φιλίας όπως έλεγε τον Καμμενο, στηρίζοντας την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. 

Ηγήθηκε του αντιμνημονιακού αγώνα και της επιστροφής στην δραχμή, προφανώς ξεροντας ποσο θα πολλαπλασίαζε την περιουσία του αν γινόταν κάτι τέτοιο, με δεδομένο ότι τα ακίνητα του ήταν τα περισσότερα στο εξωτερικό σε πόλεις και χώρες που φαντάζει ασύλληπτο για Έλληνα πολίτη και μάλιστα δημοσιογράφο.

Ηγήθηκε του αντιεμβολιαστικου κινήματος παρασύροντας κόσμο στην εγκληματική αυτή απόφαση, δημιουργώντας προβλήματα στην προσπάθεια της χώρας.

Με την αποκάλυψη της περιουσίας του, κανένας δημοσιογράφος πλην ελαχίστων, δεν ασχολήθηκε με το σκάνδαλο αυτό. Ειδικά κάποιοι της ερευνητικης δημοσιογραφίας που αποτελούν την προπαγανδιστική μηχανή της προηγούμενης κυβέρνησης, που πήγαν να στήσουν κανάλια και εφημερίδες εξαπατώντας ξένους επιχειρηματίες και με ρωσικό χρήμα, κατάπιαν την γλώσσα τους.

Κάποιες ευνοημένες συνταξιούχες κύριες με αποκούμπια διαμερίσματα στα Λονδινα και με λιμουζίνες και σωφέρ, που έχουν λόγο για καθετί και προπαγανδίζουν υπέρ του Αλέξη, σίγησαν μυστηριωδώς. Ένα τεράστιο πέπλο ενοχής σιωπής απλώνεται στον αέρα μην εξ αιτίας του Τράγκα ανακαλυφθούν και αλλα μαργαριτάρια βρώμικου  χρήματος, αναπάντεχα. Ειδικά από καποιους που κόπτονται για τους πολλούς και μη έχοντες.

Όλοι όσοι άκουγαν αυτόν τον κύριο, ταξιτζήδες, συνταξιούχοι, οικοδόμοι, εργάτες, έχουν αναρωτηθεί ποσο κοστίζει ένα διαμέρισμα στο Μανχάτταν ή στο Λονδίνο; Ποσο εύκολο είναι άραγε να αποκτήσεις μεγάλη περιουσία, ως εκφωνητής ραδιοφωνικού σταθμού ή ιδιοκτήτης εφημερίδας με 1500 φύλλα καθημερινά.; Ποσες συνειδήσεις και προσωπικότητες σπιλωθήκαν με την δηλητηριώδη γλώσσα του;

Θα μπορέσουμε άραγε κάποια στιγμή να ξεχωρίσουμε τους καραγκιοζηδες και τους λαϊκιστές, τους εκβιαστές, τους πληρωμένους προπαγανδιστές;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου