ΑΔΕΔΥ και ΠΕ Ξάνθης βραβεύουν τις νοσηλεύτριες του ΓΝΞ που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή κατά της covid

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Η ΑΔΕΔΥ Ξάνθης σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Κωνσταντίνο Κουρτίδη και την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας Ξάνθης βραβεύει τις νοσηλεύτριες του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης:

  • κ. Κουτούμπα Θεοδώρα,
  • κ. Παπαδοπούλου Δέσποινα και
  • κ. Ραφτοπούλου Όλγα.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ανταποκρινόμενες στις προκλήσεις της πανδημίας, έδωσαν άμεσα το «παρών» στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της νόσου COVID 19 στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Αθηνών, τον Μάρτιο του 2021.

Ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης και εκτίμησης για την προσφορά τους στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της Covid-19 η ΑΔΕΔΥ Ξάνθης αποφάσισε να τους αποδοθεί Τιμητικός Έπαινος.

Η Βράβευση των Νοσηλευτών από την ΑΔΕΔΥ Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της Εβδομάδος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας που διοργανώνει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 στις 19:00 στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι».

“Τιμούμε τις συνάδελφους που προσέφεραν άμεσα και εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, εκτός Ξάνθης, στις κρίσιμες στιγμές της πανδημίας”, καταλήγει η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης, σημειώνοντας: Παρακαλούμε να παραβρεθείτε στην παραπάνω εκδήλωση η οποία τιμά μόνο τον εθελοντισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου